CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Zorgcentrum De Vleugels

Bloemtaartje verzorgd door Florapro®

Bloemtaartje verzorgd door Florapro®

Op De Beursvloer 2012 werd de "match" gemaakt tussen Florapro® en De Vleugels. Florapro®, een duurzame bloemist, is leverancier bij vele bedrijven en organisaties en heeft een bloemenwinkel in de Hoogstraat in Alkmaar.

De 17 creatieve bewoners mochten een "bloementaartje" naar voorbeeld van Florapro® creëren onder de geduldige en vakkundige begeleiding van drie medewerkers gingen alle bewoners voldaan met hun bloemrijke taartje naar hun kamer terug.

De gemiddelde leeftijd van deze creatievelingen lag ver in de 80 met een uitschieter van 100 jaar. Een zeer geslaagde en gezellige middag, aldus de bewoners, de medewerkers van De Vleugels en die van Florapro®.

Florapro® is gecertificeerd voor de barometer Duurzame bloemist. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn erg belangrijke peilers in de organisatie, waardoor ze lid zijn van de Stichting Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland en Stichting De Waaier.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl