CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Zorgcentrum De Vleugels

Rabobank gaat op stap met bewoners van Zorgcentrum De Vleugels

Rabobank gaat op stap met bewoners van Zorgcentrum De Vleugels

Met vier auto’s en een busje hebben we ’s morgens een groep van acht bewoners en twee begeleiders opgehaald. Vervolgens zijn we met het gezelschap naar Bezoekerscentrum de Hoep gereden. Na een korte rondleiding langs tentoonstellingen over reptielen, water, de duinen en vogels zijn we met de groep de buitenlucht in gegaan voor een korte wandeling. Het was stralend weer en zowel de bewoners als wij genoten zichtbaar.

We hebben de dag afgesloten met een lunch bij het Johannes Hof. Normaal gesproken zijn een kroketje en suikerbrood geen onderdeel van de lunch, maar vandaag kon het wat dat betreft niet gek genoeg voor de bewoners van De Vleugels. De afsluitende woorden van de begeleiding spraken boekdelen: ‘We hebben elkaar allemaal pas vanmorgen ontmoet, maar we zijn met elkaar op stap alsof we elkaar al jaren kennen’.

Namens Projectmanagement en het Secretariaat,

Koen Boomsma


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl