CONTACT
Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Wij brengen bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Help verbinden, schenk een laptop!

De Waaier vraagt laptops voor leerlingen, ouderen en patiƫnten tijdens coronacrisis.
Lees verder >

Vraag en aanbod tijdens coronacrisis

Tijd over of tijd tekort? Via De Waaier kan vraag en aanbod van ondernemers en maatschappelijke organisaties in deze cruciale tijd worden aangemeld en gematcht.
Lees verder >

Bereikbaarheid tijdens coronacrisis

De Waaier draait door! De komende weken werken wij gewoon door. Wel zijn wij verminderd op kantoor aanwezig en worden afspraken verplaatst.
Lees verder >

Kom in Actie!

Maatpak uit, laarzen aan! Op vrijdag 15 mei maken we samen de omgeving weer een stukje mooier tijdens De Waaier in Actie.
Lees verder >

Agenda

15
mei
De Waaier in Actie
vr 15 mei 2020

Vraag

Inscannen bouwtekeningen schip
04 / 03 / 2020 - Van ons korpsschip hebben we een heleboel orginele bouwtekeningen. Deze zijn echter al bijna 70 jaar oud. Voor het behoud zijn wij op zoek naar een partij die deze voor ons kan inscannen (of de faciliteiten beschikbaar wil stellen). Hierbij helpt U niet alleen ons, maar ook onze zusterorganisatie in Gouda, die hetzelfde schip hebben, maar geen tekeningen. Het gaat om ca. 100 tekeningen op A0-formaat. Voor vragen en/of reacties, kunt u contact opnemen met webmaster@zeekadetkorps-alkmaar.nl
Lees verder »
Inscannen scheepstekeningen
04 / 03 / 2020 - Van ons korpsschip hebben we een heleboel orginele bouwtekeningen. Deze zin echter al bijna 70 jaar oud. Voor het behoud zijn wij op zoek naar een partij die deze voor ons kan inscannen (of de faciliteiten beschikbaar wil stellen). Hierbij helpt U niet alleen ons, maar ook onze zusterorganisatie in Gouda, die hetzelfde schip hebben, maar geen tekeningen. Het gaat om ca. 100 tekeningen op A0-formaat. Voor vragen en/of reacties, kunt u contact opnemen met webmaster@zeekadetkorps-alkmaar.nl
Lees verder »
Ontwerpen flyer/poster
24 / 02 / 2020 - Het zeekadetkorps Alkmaar is een jeugdvereniging voor jongens en meisjes tussen 9 en 17 jaar. wij hebben inmiddels een nieuwe website en zijn nog opzoek naar iemand die voor ons of samen met ons een poster en flyer wil ontwikkelen. neem gerust contact op met webmaster@zeekadetkorps-alkmaar.nl
Lees verder »

Aanbod

Mooie kamerplanten voor liefhebbers
17 / 03 / 2020 - We gaan verhuizen en onze planten gaan niet mee. Wil je met deze mooie planten je organisatie versieren? Neem dan contact met ons op! We zullen heel blij zijn als je straks op onze planten kan passen.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl