Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Vacature Relatiebeheerder bij De Waaier

De Waaier heeft met ingang van 1 juli 2017 een vacature voor een relatiebeheerder. Iemand die de vraag van maatschappelijke organisaties verbindt met het aanbod van bedrijven. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ‘spin in het web’ die een talent voor sociale contacten en relaties combineert met administratieve kwaliteiten en nauwkeurigheid.
Lees verder >

Agenda

19
okt
MatchMarkt 2017
don 19 oktober 2017

Vraag

Dagje Geestmerambacht
07 / 06 / 2017 - We zouden deze dag graag in het Geestmerambacht een sport- en speldag organiseren en zoeken mensen die dit mede willen organiseren, ongeveer 45 kinderen vervoeren (aantallen wisselen per week), een versnapering kunnen regelen
Lees verder »
Openstaande vacatures voor mensen met arbeidshandicap
01 / 05 / 2017 - Voor talentvolle werknemers met een arbeidshandicap zijn we altijd op zoek naar werkgevers die hen een kans willen bieden, onder andere in de branches vormgeving, webdesign, ICT en logistiek - maar ook vacatures in andere vakgebieden zijn van harte welkom! Wie graag een vacature in laat vullen door een talentvolle medewerker met een arbeidshandicap, willen wij van harte uitnodigen om met een van onze jobcoaches in gesprek te gaan over de mogelijkheden. U kunt ook kijken op de website www.meowerkt.nl.
Lees verder »
A3 kleuren laserprinter gezocht
25 / 04 / 2017 - Om zelf onze poster/flyers te kunnen printen zijn wij op zoek naar een kleuren laserprinter, die A3 in kleur kan printen.Wie kan ons daaraan helpen?
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl