CONTACT
Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Vacature Relatiebeheerder Maatschappelijke Organisaties (28 uur)

Ben jij een enthousiaste verbinder met een groot maatschappelijk hart die graag iets terug doet voor de maatschappij? Wil je een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk door maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar te koppelen? Kom je uit de HAL-regio en heb je een netwerk binnen de maatschappelijke organisaties? Ben je goed met mensen en met de administratie? Reageer dan voor 8 mei op deze vacature.
Lees verder >

De Hooge Waerder wint Bronzen Waaier 2018!

Op maandagavond 28 januari 2019 reikte wethouder Jan van der Starre van de gemeente Heerhugowaard de Bronzen Waaier 2018 uit aan Sander Brouwer van De Hooge Waerder Accountants. Gefeliciteerd Sander Brouwer en Maurice Karel !
Lees verder >

15 Jarig jubileum De Waaier

Tijdens het 15-jarig jubileumfeest op 19 april in De Grote Kerk werden niet alleen De Bronzen Waaier en de Bronzen Duim uitgereikt.
Lees verder >

Agenda

17
mei
De Waaier in Actie!
vr 17 mei 2019

Vraag

Printer
14 / 03 / 2019 - Onze stichting is op zoek naar een printer die goed functioneert, onze printer heeft nu telkens handmatige ondersteuning nodig. Graag willen wij vragen of er ergens nog een printer over is die nu misschien werkloos is. Hartelijke groet Karin
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl