Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

NLdoet: 150 vrijwilligers van ruim 50 bedrijven voor ruim 27 klussen

Op 10 en 11 maart organiseert het Oranje Fonds in heel Nederland NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het team van De Waaier verzamelde 27 NLdoet-klussen bij maatschappelijke organisaties in de regio groot Alkmaar, met de nadruk op de gemeente Heerhugowaard. De Waaier zocht daar vervolgens vrijwilligers uit haar bedrijvenplatform bij.
Lees verder >

Winnaars Bronzen Waaier en Duim 2016

Op maandagavond 16 januari 2017 reikte wethouder Bert Fintelman van de gemeente Langedijk de Bronzen Waaier uit aan Cock de Vries van ABCdV tekst & communicatieadvies. Cock is daarmee de meest maatschappelijk betrokken Waaier-ondernemer van het afgelopen jaar. Deze uitreiking vond plaats tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand Café Klunder van Theater De Vest in Alkmaar. Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Guido Kesselaar van Bouwbedrijf Kesselaar & Zn, nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van wethouder Gido Oude Kotte van Heerhugowaard. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldrol op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden ieder jaar uitgereikt door Stichting De Waaier.
Lees verder >

Agenda

19
okt
MatchMarkt 2017
don 19 oktober 2017

Vraag

Brandstof
18 / 04 / 2017 - Wie kan ons helpen aan brandstof, euro95? Dit i.v.m. voedsel en dergelijke, dat wij dagelijks ophalen. Dit wordt nu privé betaald. Of iemand die mee kan denken hoe wij dit kunnen oplossen?
Lees verder »
Werkmaatjes gezocht
10 / 04 / 2017 - MET Heerhugowaard is op zoek naar vrijwilligers voor het project Werkmaatjes. Wij zijn op zoek naar alleenstaande ouders met een baan die alleenstaande ouders in de bijstand willen helpen in hun zoektocht naar de baan die zij al zo lang willen! Werkmaatjes is een nieuw project voor alleenstaande ouders in Heerhugowaard. Veel alleenstaande ouders willen wel aan de slag, maar overzien niet hoe zij een baan kunnen combineren met de zorg voor de kinderen. Bent u alleenstaande ouder en is het u toch gelukt een baan te vinden? Kunt u een andere alleenstaande ouder wegwijs maken in het combineren van de zorg voor kinderen met het zoeken naar en behouden van werk en heeft u hiervoor de tijd, energie en motivatie? Dan ben ik op zoek naar u! Neem contact op met Mark Koedijk, sociaal werker bij MET Heerhugowaard en coördinator van dit project, als u zich wilt aanmelden als vrijwilliger of als u vragen heeft of meer informatie wilt. Dit kan op telefoonnummer 06 147 18 442 of door een mail te sturen naar mark.koedijk@methhw.nl. Ook kunt u bellen naar het algemene nummer van MET Heerhugowaard: 088-8876971. Binnen een week neem ik contact met u op om een afspraak te maken.
Lees verder »
Bouwvergunning
27 / 01 / 2017 - Wie kan ons helpen met het maken van de bouwkundige en constructieve tekeningen en berekeningen benodigd voor een bouwaanvraag?
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl