CONTACT
Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

BAK Reizen wint Bronzen Waaier

Donderdag 19 april jl. reikte burgemeester Bruinooge tijdens het jubileumfeest van De Waaier, De Bronzen Waaier uit aan Olaf en Ruben Bak van BAK Reizen. De Bronzen Waaier gaat ieder jaar naar de meest maatschappelijk betrokken onderneming van het netwerk van De Waaier.
Lees verder >

15 Jarig jubileum De Waaier

Tijdens het 15-jarig jubileumfeest op 19 april in De Grote Kerk werden niet alleen De Bronzen Waaier en de Bronzen Duim uitgereikt.
Lees verder >

2018: Mooie editie van NLdoet!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart gaven de bedrijven die via De Waaier een NLdoet-klus oppakten, een impuls aan NLdoet 2018 in de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. De Waaier benaderde actief haar netwerk van bedrijven en matchte deze met NLdoet-verzoeken van maatschappelijke organisaties uit de HAL-regio. De Waaier maakte 19 matches voor NLdoet-klussen tussen maatschappelijke organisaties en vrijwilligers van bedrijven die wij De Waaier zijn aangesloten. 142 vrijwilligers afkomstig van 39 bedrijven gaan via De Waaier aan de slag tijdens NLdoet 2018.
Lees verder >

Stem op genomineerden Bronzen Waaier 2017!

Op maandag 19 februari 2018 ontvangen platformleden van Stichting De Waaier een e-mail waarmee ze kunnen stemmen op de vier genomineerden voor de Bronzen Waaier 2017. De genomineerden voor de Bronzen Waaier 2017 zijn: Tebulo Engineering BV, Bak Reizen, EHBA Trainingen en Frans Stokman BV. Stichting De Waaier reikt ieder jaar de Bronzen Waaier uit aan de meest maatschappelijk betrokken ondernemer in haar netwerk in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Bij de Waaier aangesloten bedrijven kunnen stemmen op hun favoriet tot vrijdag 23 maart 2018. Per Waaier-lid kan 1 stem worden uitgebracht.
Lees verder >

10e matchevenement De Waaier succesvol

197 matches werden gesloten tijdens De MatchMarkt van De Waaier op 19 oktober jl. bij Bredewijn Kantoormeubelen op de Beverkoog in Alkmaar. De burgemeesters Piet Bruinooge van Alkmaar, Bert Blase van Heerhugowaard en Jan Hoekema van Langedijk verrichtten de openingshandeling en lieten zien dat De Waaier er is voor de hele regio.
Lees verder >

Agenda

18
okt
Beursvloer 2018
don 18 oktober 2018

Vraag

Geen vragen gevonden.

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl