CONTACT
Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Vacature medewerker Marketing en Communicatie (24 uur)

Ben jij een enthousiaste verbinder met een groot maatschappelijk hart die graag iets terug doet voor de maatschappij? Wij zoeken een enthousiaste medewerker Marketing en Communicatie die verder meebouwt aan De Waaier. We zijn op zoek naar een positief ingestelde collega die een talent heeft voor het vermarkten van een maatschappelijke organisatie als De Waaier. Kom je uit de HAL-regio en heb je een netwerk binnen deze regio? Reageer dan voor 1 augustus op deze vacature.
Lees verder >

De Hooge Waerder wint Bronzen Waaier 2018!

Op maandagavond 28 januari 2019 reikte wethouder Jan van der Starre van de gemeente Heerhugowaard de Bronzen Waaier 2018 uit aan Sander Brouwer van De Hooge Waerder Accountants. Gefeliciteerd Sander Brouwer en Maurice Karel !
Lees verder >

Agenda

14
nov
MatchMarkt 2019
don 14 november 2019

Vraag

Diverse klussen te doen, wie komt ons hulp bieden?
21 / 06 / 2019 - Hulp gezocht voor de volgende klussen: - er moet een houten muurtje afgebroken worden. - dakpannen moeten verplaatst worden - terras opgeknapt (terrasmeubilair geschuurd en geschilderd, veranda schoon gespoten enz) Wie kan ons hierbij helpen?
Lees verder »
BHV opleider gezocht!
21 / 06 / 2019 - We willen graag een aantal vrijwilligers opleiden tot BHV-er wie kan ons hiermee helpen?
Lees verder »
1-wielige rolstoel
23 / 04 / 2019 - Waar gaat het over?? Iets unieke. Namelijk SAMEN..... https://www.youtube.com/watch?v=p0WFIR0ZSw4 We hebben een 1-wielige rolstoel laten ontwerpen voor ons project SAMEN DE NATUUR IN. Mensen met een beperking gaan met gezonde mensen SAMEN de natuur beleven. http://www.samendenatuurin.nl Na de succesvolle opening op 1 februari jl http://natuurinstituut.nl/index.php/nieuws-21490/515-samen-de-natuur-in en de belangstelling bij de MS-dg in het AFAS-stadion http://natuurinstituut.nl/index.php/nieuws-21490/527-trailrider-gepresenteerd-tijdens-congres-ms-en-leefstijl willen we graag nog twee 1-wiel rolstoelen realiseren. WELK BEDRIJF HELPT ER MEE??
Lees verder »

Aanbod

BLINDENTUIN in ALKMAAR
23 / 04 / 2019 - Medewerkers komen een dag(deel) GRATIS naar de Blindentuin en hebben een fantastische beleving over Natuur en Blinden in Alkmaar. Uw dag kan uitgebreid worden met een gezamenlijke "klus" bij ons in de natuur rondom de Blindentuin, maar ook met een hapje en drankje op ons terras. Stuur een mail naar info@natuurinstituut.nl en ga samen voor een beleving die past bij uw MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl