CONTACT
Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Geslaagde platformbijeenkomst Betty Blocks

Meer dan 80 ondernemers uit het netwerk van De Waaier bezochten op donderdag 7 juni de inspirerende locatie van de bedrijven Betty Blocks, Holder en Woeler. Chris Obdam, een van de twee eigenaar/directeuren, hield er een gloedvol betoog over de filosofie van het bedrijf en hoe dat terug te zien was in het gebouw.
Lees verder >

BAK Reizen wint Bronzen Waaier

Donderdag 19 april jl. reikte burgemeester Bruinooge tijdens het jubileumfeest van De Waaier, De Bronzen Waaier uit aan Olaf en Ruben Bak van BAK Reizen. De Bronzen Waaier gaat ieder jaar naar de meest maatschappelijk betrokken onderneming van het netwerk van De Waaier.
Lees verder >

10e matchevenement De Waaier succesvol

197 matches werden gesloten tijdens De MatchMarkt van De Waaier op 19 oktober jl. bij Bredewijn Kantoormeubelen op de Beverkoog in Alkmaar. De burgemeesters Piet Bruinooge van Alkmaar, Bert Blase van Heerhugowaard en Jan Hoekema van Langedijk verrichtten de openingshandeling en lieten zien dat De Waaier er is voor de hele regio.
Lees verder >

Agenda

18
okt
Beursvloer 2018
don 18 oktober 2018

Vraag

Vrijwilligers evenement Schermerhorn
20 / 07 / 2018 - Tijdens ons gezellige evenement in het tweede weekend van september in Schermerhorn hebben we nog vrijwilligers nodig! Wie komt Floor Schermerhorn helpen?
Lees verder »
Voorlichting evenementenverzekering
20 / 07 / 2018 - Stichting Floor Schermerhorn organiseert in september een groot evenement. Wie kan ons goed voorlichten over een evenementenverzekering?
Lees verder »
Buurt opruimen samen met ouderen van zorgcentrum.
19 / 07 / 2018 - Tijdens Burendag op 20, 21 of 22 september, willen graag jong en oud in onze wijk met elkaar in contact brengen. Tegelijkertijd willen we ook iets doen voor onze omgeving om de dag meerwaarde te geven. Ouderen wonend in zorgcentrum 't Rekerheem gaan samen met de buren uit de aanleunwoningen, een middag naar buiten om een stukje te wandelen en tijdens de wandeling alle zwerfvuil op te rapen. Zo maken we met z'n allen de wijk schoon en komen hulpbehoevende ouderen weer heerlijk naar buiten. Omdat veel van de ouderen in een rolstoel zitten zoeken we hierbij hulp van vrijwilligers.
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl