CONTACT
Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

BAK Reizen wint Bronzen Waaier

Donderdag 19 april jl. reikte burgemeester Bruinooge tijdens het jubileumfeest van De Waaier, De Bronzen Waaier uit aan Olaf en Ruben Bak van BAK Reizen. De Bronzen Waaier gaat ieder jaar naar de meest maatschappelijk betrokken onderneming van het netwerk van De Waaier.
Lees verder >

15 Jarig jubileum De Waaier

Tijdens het 15-jarig jubileumfeest op 19 april in De Grote Kerk werden niet alleen De Bronzen Waaier en de Bronzen Duim uitgereikt.
Lees verder >

10e matchevenement De Waaier succesvol

197 matches werden gesloten tijdens De MatchMarkt van De Waaier op 19 oktober jl. bij Bredewijn Kantoormeubelen op de Beverkoog in Alkmaar. De burgemeesters Piet Bruinooge van Alkmaar, Bert Blase van Heerhugowaard en Jan Hoekema van Langedijk verrichtten de openingshandeling en lieten zien dat De Waaier er is voor de hele regio.
Lees verder >

Agenda

18
okt
Beursvloer 2018
don 18 oktober 2018

Vraag

Hulp gevraagd bij het opzetten van een PR-plan
03 / 05 / 2018 - Muziekvereniging Irene is een bloeiende vereniging uit Sint Pancras. Het harmonieorkest bestaat uit een groep van 40 enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 12 tot 80. Twee keer per jaar organiseren wij een concert voor familie, vrienden, bekenden en vele muziekliefhebbers uit de wijde omgeving van Alkmaar en Sint Pancras.Naast onze eigen concerten brengen wij onze muziek regelmatig ten gehore op festivals voor orkesten en andere muzikale evenementen in de omgeving. Om onze concerten nog beter te kunnen promoten zoeken wij een marketingbedrijf dat ons wil helpen met het opzetten van een PR-plan voor onze vereniging. Wat is de beste manier om sponsors en donateurs te benaderen? En met welke acties blijven we ook na de concerten in contact met onze sponsors en donateurs? Hoe zorgen we dat we zoveel mogelijk publiek naar onze concerten trekken? Op welke platforms kunnen we ons het beste presenteren? Daarnaast zouden we ook graag willen groeien als vereniging en zijn op zoek naar nieuw leden. Dit zijn enkele van de actiepunten waarbij de input van professionals ons enorm zou helpen.” Welk marketingbedrijf heeft interesse om ons te ondersteunen bij het opzetten van een goed PR-plan?
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl