CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Magentazorg Zuyder Waert

http://www.zuyderwaert.nl

Kleinschalig en stedelijk wonen met zorg voor ouderen met dementie. Er zijn 24 woningen.

 

Matchverslagen

Optreden Angie Nephews

Tijdens de Beursvloer van 2016 werd er een match gemaakt tussen Zuyder Waert, Magentazorg en Angie Nephews die voor de cliënten van Zuyder Waert een huiskamervoorstelling zou komen geven. Op vrijdag 10 november kwam Angie met haar gitaar..

> Lees verder Dagje uit voor bewoners van Zuyder Waert

Op 7 november gingen wij met 5 bewoners van Zuyderwaert naar Winkel naar het golf&countrycentrum “Het Regthuys”. Daar werden we zeer gastvrij ontvangen door medewerkers van L&M adviesgroep.

> Lees verder Optreden Act4you

De bewoners van locatie Zuyder Waert van Magentazorg, mochten op zaterdag 18 maart genieten van een zeer geslaagd optreden van de artiesten van Act4you.

> Lees verder Het VANNU team aan de slag!

Op de beursvloer, georganiseerd door stichting de Waaier heeft Vannu Accountants een match gemaakt met Magentazorg. Bij woonzorgcomplex Zuyder Waert was de tuin nodig aan een opknapbeurt toe.

> Lees verder VanNu Accountants en Adviseurs knappen tuin op bij Zorgcentrum Zuyder Waert

Accountants Adviseurs VANNU, hebben ons geweldig goed geholpen met het opruimen van de tuin op de dagbesteding bij Zorgcentrum Zuyder Waert. Uiteraard hebben we eerst een bakkie koffie met elkaar gedaan en uitgelegd waar ze precies waren en wat er op de dagbesteding gebeurt en voor wie dit is. Met een prachtige dag vol zon was het werken in de tuin geen straf. Tussendoor tijd voor wat drinken, want de innerlijke mens moet natuurlijk wel gevoed worden

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl