CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Mieuwijdt

http://www.zorgcirkel.com

De Mieuwijdt is een zorgcentrum in Graft waar 55 bewoners wonen. Zij ontvangen verzorging / verpleging en begeleiding daar waar nodig.
Het gaat om bewoners met een lichamelijke handicap of hebben een vorm van dementie

 

Matchverslagen

Sinterklaasfeest

Op de MatchMarkt heeft verzorgingshuis De Mieuwijdt in Graft gevraagd om Sinterklaas te helpen bij het kopen van een cadeau voor iedere bewoner. Dat is gelukt! De Sint heeft hulp gekregen van De Verzekeringswinkel uit Alkmaar en van Bredewijn Kantoormeubelen uit Alkmaar.

> Lees verder Gratis training hulp bij agressie

Tijdens de Matchmarkt van 19 oktober 2017, hebben De Mieuwijdt en Pieter Pieters van EHBA Trainingen samen een match gemaakt. Een training voor het personeel: Echte hulp bij agressie.

> Lees verder Tuin opknappen en wandelen met bewoners

Op donderdag 19 april zijn 10 beleidsambtenaren van de gemeente Alkmaar op de Mieuwijdt geweest. Er was een match gemaakt op de MatchMarkt in 2017. De match omvatte het klaarmaken van de binnentuin samen met de bewoners van de Mieuwijdt.

> Lees verder Tulpentour met Bak Reizen

De bollenvelden stonden in de bloei, dus het was tijd om de match met Bak Reizen voor een Tulpentour uit te voeren. Woensdag 25 april was het eindelijk zo ver.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl