CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

De Hooge Waerder

http://dehoogewaerder.nl

De Hooge Waerder is een vooruitstrevend full-service accountantskantoor waar alles om u draait. U kunt bij ons terecht voor alle soorten belastingadvies, juridisch advies en accountancy. Maar ook met vraagstukken rondom bedrijfsovernames, personeel, ICT staan wij graag voor u klaar. Onze klanten werken met de meest geavanceerde software en ervaren voortdurend het gemak van ons beleid om te automatiseren en te digitaliseren waar dat mogelijk is. De Hooge Waerder realiseerde als één van de eerste kantoren in Nederland de boekhoudkoppeling met de drie grote banken. Inmiddels is deze koppeling uitgebreid naar alle banken.

Alles onder één dak
Eén van de grootste voordelen van De Hooge Waerder is dat u als ondernemer alle adviseurs onder één dak vindt. Als het bijvoorbeeld gaat om personeel, kunt u bij ons naast de verwerking van salarissen ook terecht voor juridisch advies, zoals in het geval van een ontslagprocedure. Daarnaast beschikt De Hooge Waerder over HRM adviseurs die op afroep beschikbaar zijn. Zo kunnen wij u met al uw vraagstukken rondom personeel helpen. Ook bij bedrijfsovernames is de breedte van onze dienstverlening een groot voordeel. Voor zowel waarderingen als begeleiding tijdens het traject, fiscaal en juridisch advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze betrokken medewerkers staan bekend om hun nuchtere en pragmatische aanpak. Zij kennen uw werkgebied en staan graag voor u klaar.

Maatschappelijke betrokkenheid
Naast een breed dienstenaanbod is maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor ons. Daarom organiseren wij regelmatig Speed Updates, waarmee klanten en andere geïnteresseerden in twee uur tijd werken aan hun kennis en hun kennissenkring. Daarnaast is De Hooge Waerder één van de grotere sponsors van de regio en wordt er digitaal (bijna geheel papierloos) gewerkt.

Internationaal
Ook als uw bedrijf plannen heeft om internationaal uit te breiden, zijn wij uw partner. Door ons lidmaatschap van Morison International, kunnen wij onze kennis aanvullen met kennis van 90 collega kantoren, verdeeld over 65 economisch relevante landen.

De Hooge Waerder brengt de zaak verder.

 

Openstaande vragen / aanbod

Wij willen u graag fiscaal of juridisch advies geven

De Hooge Waerder is een vooruitstrevend full service accountantskantoor waar alles om u draait. We bieden op de Matchmarkt 3 uur juridisch of fiscaal advies aan.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Hooge Waerder geeft inspirerende marketing workshop

De Hooge Waerder nam deel aan drie Beursvloeren in de regio. Zo ontstond een groep van 15 belangstellenden voor een marketingworkshop. Uit de HAL-regio namen o.a. Scouting Limmen en Dansgroep Hora deel.

> Lees verder Prijs nachtgolftoernooi De Hooge Waerder voor Reddingsbrigade

De Egmondse Reddingsbrigade (ERB) heeft onlangs een mooi bedrag van € 150,00 mogen ontvangen van Hoveniersbedrijf Rotteveel, de prijs werd gewonnen op het nachtgolftoernooi georganiseerd door De Hooge Waerder.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl