CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

De Geus Bouw

http://www.geusbouw.nl

Bouwbedrijf dat sinds 100 jaar actief is in de regio.

 

Openstaande vragen / aanbod

Bouwadvies

De Geus Bouw beschikt over 100 jaar ervaring op het gebied van bouwen. Op de Beursvloer stellen wij een dagdeel beschikbaar voor bouwadvies. Bent u een vereniging of stichting die op het punt staat van nieuwbouw of verbouwing, wij adviseren u graag.

> Lees verder
Timmerklus

De Geus Bouw uit Langedijk biedt een maatschappelijke organisatie de uitvoering van een overzichtelijke timmerklus aan. We overleggen graag over de ins en outs met u op De Beursvloer.

> Lees verder
Timmerman

De Geus Bouw uit Langedijk biedt een maatschappelijke organisatie een timmerman voor een dagdeel aan. We overleggen uw klus graag met u op De Beursvloer!

> Lees verder
Timmerman voor een dagdeel

De Geus Bouw uit Langedijk biedt een maatschappelijke organisatie een timmerman voor een dagdeel aan. We overleggen uw klus graag met u op de MatchMarkt!

> Lees verder

 

Matchverslagen

De Geus Bouw plaatst tussenwand voor kantoor HugoHopper

Tijdens De Beursvloer 2014 ontstond een match tussen HugoHopper en De Geus Bouw voor het plaatsen van een tussenwand in het kantoor van HugoHopper.

> Lees verder De Geus Bouw verrast Het Rekerhuis met prachtig mooi gereedschap!

Hiermee kunnen we weer lekker verder klussen op Het Rekerhuis.

> Lees verder Bij Stichting Babyspullen is hun sorteer- en distributiecentrum onder handen genomen.

Zij hadden via de Waaier een match afgesloten met De Geus Bouw en Van Wijnen Bouw, die dus timmermannen beschikbaar stelden.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl