CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Esdégé-Reigersdaal cluster KAS

http://www.esdege-reigersdaal.nl

cluster KAS is een dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking waar dagelijks cliënten en begeleiders werken in en voor de wijk. We bruisen van de kunstzinnige, ambachtelijke en servicegerichte activiteiten. In onze eigen winkel kunt u een origineel cadeau kopen of binnen lopen voor een kop koffie of bv rondneuzen in de kunstuitleen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Advies bedrijfsprofiel media

Wie wil ons media advies/ Tips geven om ons bedrijfsprofiel/ account facebook te optimaliseren voor een goede uitstraling en PR.

> Lees verder
Afvalcontainer gevraagd

We moeten nodig de kelders van Centrum 31 opruimen en spullen/materialen afvoeren die helaas door o.a. waterschade weg kunnen. Wie helpt ons aan een afvalcontainer die een paar dagen kan blijven staan en daarna afgevoerd wordt ??

> Lees verder
Tuindecoratie/ planten gevraagd

Centrum 31,kunst en ambachtcentrum voor mensen met een beperking, bestaat nu al 6 jaar en verdient echt een extraatje in de tuin zodat we nog toegankelijker worden in de wijk! We willen heel graag 2 mooie gevulde plantenbakken bij de ingang van ons inloopcafé en begroeing tegen het hek wat om ons terrein heen staat, zodat mensen denken hé dat ziet er gezellig uit, hier ga ik eens naar binnen een kijkje nemen!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Afvalcontainer

In Centrum 31 begonnen we het jaar bijzonder goed! Dankzij een match op Beursvloer, georganiseerd door Stichting De Waaier, stelde GP Groot een afvalcontainer beschikbaar aan ons dagactiviteitencentrum. De kelder kon eindelijk een keer worden opgeruimd. Namens alle cliënten en medewerkers hartelijk dank voor deze match!

> Lees verder Rabobank helpt bij clientenfeest van centrum 31

Medewerkers van Rabobank Alkmaar hebben hun handen uit de mouwen gestoken op het cliëntenfeest van Centrum 31 en de Vonder. Het was een geweldige dag!

> Lees verder Aanpassing theater Centrum 31

Ons theater op Centrum 31 in Heerhugowaard, waar mensen met een beperking dagelijks met veel plezier werken, is een prachtige ontmoetingsplek voor allerlei doelgroepen. Er was 1 probleempje: er konden geen rolstoelgebruikers plaatsnemen om naar een voorstelling of film te komen kijken.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl