CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Uniserver

http://www.uniserver.nl

Het inrichten, onderhouden en managen van een solide IT infrastructuur vraagt om gespecialiseerde engineers en hoge initiƫle investeringen (CAPEX). Zeker in het geval van bedrijfskritische IT omgevingen, waarbij maximale uptime een belangrijke rol speelt, kan een IT basisinfrastructuur voor hoofdbrekens zorgen.

 

Openstaande vragen / aanbod

ICT Uitdaging

Uniserver Internet BV is de cloud provider van Noord-Holland en helpt organisaties in het ontzorgen van hun ICT uitdagingen (denk aan het efficiƫnt en veilig inrichten van hun ICT omgeving). Wat wij voor stichtingen kunnen betekenen is het adviseren en inrichten van hun data (denk aan het inrichten van email en servers) of helpen op locatie.

> Lees verder
Dagje weg

Uniserver Internet BV is een organisatie die graag anderen in het zonnetje zet. Graag verzorgen wij een high tea, een sportief uitje of bijvoorbeeld een tour in een high tech auto.

> Lees verder
Vergaderruimte

Uniserver Internet BV biedt hulp aan door het uitlenen van vergaderruimten. Wij zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl