CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

GGD Hollands Noorden

http://ggdhollandsnoorden.nl/

GGD Hollands Noorden is de gezondheidsdienst voor 17 gemeenten in het noorden van de provincie Noord-Holland. In de regio wonen ruim 645.000 inwoners. Voor de gemeenten bewaken, beschermen en bevorderen wij de gezondheid en veiligheid van alle inwoners in Noord-Holland Noord

 

Openstaande vragen / aanbod

Laptops

GGD Hollands Noorden, dé organisatie voor publieke gezondheidszorg in NHN stelt enkele laptops ter beschikking. Spreek ons aan op De Beursvloer!

> Lees verder
Ondersteuning gezondheid en veiligheid

GGD Hollands Noorden biedt hun expertise /ondersteuning aan op het gebied van (publieke) gezondheid en veiligheid. Wij vertellen u graag meer op De Beursvloer!

> Lees verder
Vergaderruimte / transportmiddel

Zoekt u een vergaderruimte of transportmiddel? Wij van GGD Hollands Noorden stellen dit incidenteel ter beschikking. Wij zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Vrijwilligers beschikbaar

GGD Hollands Noorden biedt 10 personen aan voor een middag (fysiek niet te zwaar) vrijwilligerswerk. Wij ontmoeten u graag op De Beursvloer.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl