CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Dialoog - taalhulp voor anderstaligen

http://www.dialoog-taalhulp.nl

taalhulp voor anderstaligen

 

Openstaande vragen / aanbod

Vrolijk Uitje gezocht!

Vereniging dialoog - taalhulp voor anderstaligen zoekt een vrolijke middag of avond "Sing a long" nederlandse liedjes zingen op een gezellige locatie!

> Lees verder
Wandelpuzzeltocht door Alkmaar gezocht!

Vereniging dialoog - taalhulp voor anderstaligen is op zoek naar een educatieve en gezellige wandelpuzzeltocht door de Alkmaarse binnenstad.

> Lees verder
Creatieve Workshop gezocht!

Vereniging dialoog - taalhulp voor anderstaligen is op zoek naar bijvoorbeeld een workshop bloemschikken of het maken van een kerst of zadenarrangement. Biedt u dit ons aan? Dan ontmoeten wij u graag op de matchmarkt!

> Lees verder
Wij willen graag bowlen!

Vereniging dialoog - taalhulp voor anderstaligen wil graag met elkaar bowlen. Lekker kletsen, verbinden en actief bezig zijn combineren. Kunnen we bij u terecht, dan ontmoeten we u graag op de matchmarkt!

> Lees verder
Lustrumuitje gezocht!

Vereniging dialoog - taalhulp voor anderstaligen bestaat in oktober 2020 5 jaar en onze wens is om een dagje met elkaar op pad te gaan, we willen heel graag met de bus naar het Buitenmuseum van Enkhuizen gaan kunt u ons helpen dan ontmoeten we u graag op de Matchmarkt!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Erkamp Boot Willemsen Notarissen richt "Dialoog-taalhulp voor anderstaligen" op.

Dankzij Erkamp Boot Willemsen Notarissen is sinds begin oktober 2015 de vereniging “Dialoog – taalhulp voor anderstaligen” opgericht. Inmiddels hebben bijna 40 taalbegeleiders en ruim 40 anderstaligen zich ingeschreven en is er een aantal koppelingen gemaakt. Het aantal koppelingen groeit nog steeds.

> Lees verder Verrassende bijeenkomst voor Dialoog door Act4You

Op 12 mei hadden de taalbegeleiders en anderstaligen van Dialoog – taalhulp voor anderstaligen een vrolijke, verrassende en gezellige bijeenkomst verzorgd door Act4You.

> Lees verder Een workshop Effectief Communiceren van IGNIUS Consultancy voor Dialoog

Dialoog (taalhulp voor anderstaligen) heeft op de Beursvloer van oktober 2018 een workshop Effectief Communiceren voor taalbegeleiders van Dick Pieters van IGNIUS Consultancy cadeau gekregen. Onze vraag was vooral hoe om te gaan met de culturele verschillen die we in het één op één contact tegenkomen.

> Lees verder Wijkcentrum Den Oever stelt zaal ter beschikking aan Dialoog Taalhulp

Wijkcentrum Den Oever heeft tijdens de Beursvloer in oktober 2018 een match afgesloten met Dialoog Taalhulp. Zij stelden een zaal ter beschikking voor een feestelijke bijeenkomst van taalbegeleiders en anderstaligen van Dialoog Taalhulp op 26 januari j.l.

> Lees verder IGNIUS Consultancy verzorgt training aan Dialoog-taalhulp voor anderstaligen

Dialoog - taalhulp voor anderstaligen in Alkmaar had op de Beursvloer een workshop Effectief Communiceren voor taalbegeleiders van IGNIUS, Dick Pieters, cadeau gekregen. Tot onze grote verrassing bood Dick aan om een tweede training “Communicatie” te verzorgen omdat hij geïnspireerd was geraakt door de betrokkenheid van de taalbegeleiders bij het geven van taalhulp aan anderstaligen.

> Lees verder Vaartocht Eilandspolder

Vaartocht door de Eilandspolder met taalbegeleiders en anderstaligen van Vereniging Dialoog in samenwerking met gastheer André Piel en zijn familie.

> Lees verder Vaartocht door Eilandspolder voor Dialoog-Taalhulp

André Piël heeft een prachtige vaartocht door de Eilandspolder gemaakt met 40 taalbegeleiders en anderstaligen van Dialoog-Taalhulp.

> Lees verder Rondleiding voor Dialoog-taalhulp in de Hortus Alkmaar

Ongeveer 21 begeleiders en anderstaligen van Dialoog-taalhulp hebben een verzorgde rondleiding bij de Hortus Alkmaar gehad. Zij hebben veel opgestoken van alle informatie over het belang van het kweken en behouden van zoveel planten. De regen mocht de pret niet drukken.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl