CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Nr. 7

http://www.despinaker.nl

De Spinaker, school voor (voortgezet) speciaal onderwijs heeft Restaurant Nr.7 aan de Jan Lighthartstraat 7 in Alkmaar.
Onze leerlingen verzorgen de catering voor de eigen organisatie, maar ook voor bedrijven en organisaties in de omgeving. Zij specialiseren zich in lunches, gebak, picknicks en zullen steeds meer mogelijkheden gaan aanbieden.
Op deze manier leren zij de competenties en (vak)vaardigheden, die nodig zijn om extern stage te kunnen lopen en vervolgens uit te stromen naar een vervolgopleiding (b.v.horeca) of een baan.
Onze leerlingen hebben een achterstand opgelopen door psychiatrische en/of gedragsproblemen. Zij hebben een extra duwtje in de rug nodig.

 

Matchverslagen

Sloven en blouses voor onze leerlingen

Restaurant Nr.7, onderdeel van De Spinaker, matcht d.m.v. een pitch bij het Trompetterkorps met Horecabedrijven Tromp en Ursem, Laura Ursem.

> Lees verder Professionele website voor Restaurant nr.7

Tijdens de platformbijeenkomst op 26 november 2015 bij het Trompetterkorps Alkmaar is naar aanleiding van een pitch een mooie match ontstaan tussen TheSign Creative Communication en Restaurant nr.7, onderdeel van De Spinaker.

> Lees verder Oprichting stichting

Notaris Robbert van der Weide stelde de akte op voor Stichting Vrienden van Restaurant nr.7.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl