CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

ABN AMRO

http://www.abnamro.nl

ABN AMRO is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij ons eigen karakter te behouden, is onze eenheid verankerd in de volgende kernwaarden: vertrouwd, deskundig en ambitieus. We verwachten van al onze medewerkers dat ze invulling geven aan deze waarden. Ze zijn de toetssteen bij het realiseren van onze missie en doelstellingen. Binnen dit raamwerk van waarden vallen bijvoorbeeld een actief beleid omtrent duurzaam ondernemen, een toegankelijke dienstverlening en actieve sponsoring van sport- en andere evenementen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Menskracht en middelen

De maatschappelijke betrokkenheid van de ABN AMRO Alkmaar is groot. Wij zetten ons personeel in voor werkzaamheden bij verenigingen en stichtingen. Denk bijvoorbeeld aan een verfklus, tuinklus of timmerklus. We komen met onze mensen en brengen (een deel van) de materialen mee. Denkt u dat wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen, zoek ons dan op tijdens De Beursvloer.

> Lees verder
Mooi kantoormeubilair

Heeft uw organisatie behoefte aan nieuw kantoormeubilair, maar heeft u daarvoor geen budget? Zoek ABN AMRO Alkmaar dan op op De Beursvloer. Het kantoormeubilair dat wij kunnen aanbieden (o.a. bureaus en kasten) is in goede staat.

> Lees verder
Mankracht en middelen voor een klus

De maatschappelijke betrokkenheid van de ABN AMRO Alkmaar is groot. Wij zetten ons personeel in voor werkzaamheden bij verenigingen en stichtingen. Denk bijvoorbeeld aan een verfklus, tuinklus of timmerklus. We komen met onze mensen en brengen (een deel van) de materialen mee. Denkt u dat wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen, zoek ons dan op tijdens de MatchMarkt ..

> Lees verder
Stageplaats

ABN AMRO Alkmaar biedt 2 stageplaatsen in het bedrijf aan. We zien u graag op de Beursvloer!

> Lees verder

 

Matchverslagen

ABN AMRO met NL DOET bij de Kleine Ark

NL DOET klus 2012

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl