CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Kinderopvang Langedijk

http://www.kinderopvanglangedijk.nl

De SKL is een krachtige, creatieve organisatie waar werken, leren en spelen vanuit die kracht de spil vormt, zowel voor kinderen als voor medewerkers. Deze dynamiek wordt aangewend om ouders in staat te stellen werk en zorg te kunnen combineren, maar ook om ouders als pedagogische partners, indien nodig, ter zijde te staan. Wij bieden kinderopvang, buitenschoolseopvang, tussenschoolseopvang en peuteropvang.

 

Openstaande vragen / aanbod

Op zoek naar een sociale of sportieve activiteit?

Op zoek naar een sociale of sportieve activiteit waarbij kinderen kunnen ondersteunen? Kinderopvang Langedijk kan in overleg met een groep kinderen op bezoek komen en een activiteit verzorgen. Denk hierbij o.a. aan ouderen die met kinderen pannenkoeken gaan bakken of spelletjes doen.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Stichting Kinderopvang Langedijk op bezoek bij ’t Rekerheem.

De peuters van Stichting Kinderopvang Langedijk hebben een bezoek gebracht aan ’t Rekerheem. Bewoners hebben enorm van de kleine mensjes genoten.

> Lees verder Gezellige middag van ouderen en kinderen

Onlangs gingen de kinderen van kinderdagverblijf Langedijk op bezoek bij de bewoners van Stichting Alkcare, locatie de Oldenburgh. Wat een bijzondere ontmoeting tussen jong en oud.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl