CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

UWV Werkbedrijf Alkmaar

http://www.werk.nl

UWV Werkbedrijf houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling en re-integratie. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen werk te vinden door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zij zoeken actief samenwerking met arbeidsmarktpartners als gemeenten, werkgevers en uitzendbureaus. Het Werkbedrijf richt zich daarbij primair op werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en op werkgevers die deze werkzoekenden willen aannemen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Klussen

Het Werkgeversservicepunt NHN wil graag met ongeveer 10-15 personen een halve dag komen klussen bij een maatschappelijke organisatie. Bijvoorbeeld: tuinonderhoud, schilderwerk, schoonmaken en eventueel wat licht technisch werk.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Vrijwilligersklus bij het Rekerhuis

Op vrijdag 2 juni hebben een aantal vrijwilligers van het UWV en de mensen van het Rekerhuis met elkaar een hele gezellige en nuttige ochtend gehad op Het Rekerhuis.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl