CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

UWV Werkbedrijf Alkmaar

http://www.werk.nl

UWV Werkbedrijf houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling en re-integratie. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen werk te vinden door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zij zoeken actief samenwerking met arbeidsmarktpartners als gemeenten, werkgevers en uitzendbureaus. Het Werkbedrijf richt zich daarbij primair op werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en op werkgevers die deze werkzoekenden willen aannemen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Sollicitatietraining

Behoefte aan ondersteuning bij het maken van een goed cv? Spreek dan het UWV Werkbedrijf Alkmaar aan op De MatchMarkt! Zij bieden tevens een sollicitatietraining voor een aantal maatschappelijke organisaties.

> Lees verder
Handen uit de mouwen

UWV Werkbedrijf Alkmaar steekt graag de handen uit de mouwen! Wij denken aan bijvoorbeeld schoonmaakklussen gecombineerd met licht technisch werk.

> Lees verder
Workshop CV maken/solliciteren/Linked in

UWV Werkbedrijf NHN biedt voor een kleine groep op locatie de mogelijkheid een workshop te volgen in CV maken/solliciteren/Linked in.

> Lees verder
Kleine klussen of schoonmaak.

UWV Werkbedrijf stelt zich beschikbaar voor kleine (technische)klussen of schoonmaak. Voor 1 dag of dagdeel.

> Lees verder
Een leuk uitje

UWV Werkbedrijf stelt zich beschikbaar voor leuke uitjes, lunches voor 1 dag of dagdeel.

> Lees verder
Workshop CV maken en het nieuwe solliciteren

Het UWV Werkbedrijf biedt voor een kleine groep, op locatie bij de opdrachtgever, een korte training CV maken/solliciteren/LinkedIn.

> Lees verder
Kleine klussen of schoonmaak

UWV Werkbedrijf stelt zich beschikbaar voor kleine klussen (tuin, verf of schoonmaak) voor 1 dagdeel.

> Lees verder
Een leuk uitje

UWV Werkbedrijf stelt zich beschikbaar voor het ondersteunen bij een Bingo, een uitje naar de kermis, wandelen, pannenkoeken bakken etc. voor 1 dagdeel.

> Lees verder
Gebruikte banners

Het UWV Werkbedrijf heeft 5 gebruikte banners in de aanbieding. Spreek ons aan op de Match Markt!

> Lees verder
Klussen

Het Werkgeversservicepunt NHN wil graag met ongeveer 10-15 personen een halve dag komen klussen bij een maatschappelijke organisatie. Bijvoorbeeld: tuinonderhoud, schilderwerk, schoonmaken en eventueel wat licht technisch werk.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Vrijwilligersklus bij het Rekerhuis

Op vrijdag 2 juni hebben een aantal vrijwilligers van het UWV en de mensen van het Rekerhuis met elkaar een hele gezellige en nuttige ochtend gehad op Het Rekerhuis.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl