CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Bredewijn kantoormeubelen BV

http://www.bredewijn.nl

Leverancier van nieuw en z.g.a.n. kantoormeubilair. 2.000 m2 kantoormeubelen, levering direct vanuit voorraad! Bezoek onze website of kom langs in onze showroom aan de Berenkoog 95, 1822BN Alkmaar.

 

Openstaande vragen / aanbod

Aangeboden door Bredewijn Kantoormeubelen

Bredewijn Kantoormeubelen BV stelt voor één dag een bestelwagen met chauffeur ter beschikking voor het vervoeren van goederen. Ook kunt u ons aanspreken als uw organisatie vervanging van kantoormeubilair nodig heeft. In overleg bekijken wij wat onze mogelijkheden zijn. Wij hebben naast nieuwe kantoormeubelen ook een groot assortiment gebruikt kantoormeubilair op voorraad. Wij spreken u graag op De MatchMarkt!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Bredewijn Kantoormeubelen levert lockerkasten

Op de Beursvloer van Stichting De Waaier in het AFAS Stadion 18 oktober jl., raakte Bredewijn Kantoormeubelen in gesprek met Stichting Philadelphia Zorg. Zij hadden interesse in lockerkasten.

> Lees verder Kinderboerderij de Bongelaar verblijd met vergaderstoelen

Op de Beursvloer van Stichting De Waaier in het AFAS Stadion, matchte Bredewijn Kantoormeubelen met Kinderboerderij De Bongelaar acht vergaderstoelen.

> Lees verder Bredewijn Kantoormeubelen regelt een verhuizing.

Op De Beursvloer 2018 van Stichting De Waaier in het AFAS Stadion, matchte Bredewijn Kantoormeubelen met Parlan Jeugdhulp.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl