CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Giganten sv Koedijk

http://www.svkoedijk.nl

G team

 

Openstaande vragen / aanbod

Gezocht cadeautjes voor het Rad van Fortuin!

G-sport SV Koedijk is op zoek naar cadeautjes voor het Rad van Fortuin op hun Gennissen Speldag. Wie kan ons helpen. Wij ontmoeten u graag op de Matchmarkt.

> Lees verder
Wie kan ons vervoeren naar uitwedstrijden voor spelers van G-Sport SV Koedijk

G-Sport SV Koedijk is op zoek naar vervoer bij uitwedstrijden van hun spelers met beperking. Wie kan ons helpen. Ontmoet ons op de Matchmarkt.

> Lees verder
Vervoer naar Den Haag tijdens de Special Olmpic

Wie o wie kan G-Sport van SV Koedijk vervoeren van en naar Den Haag tijdens de Special Olympics van 12 tm 19 juni 2020. Meld u aan tijdens de Matchmarkt.

> Lees verder
Tasjes en gadgets gezocht voor goodiebag tijdens Gennissen Speldag

Wij van G-sport SV Koedijk zijn op zoek naar tasjes (200 stuks) en gadgets om deze tasjes te vullen. Kunt u ons helpen? Wij zien u graag op de Matchmarkt.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Folders Giganten SV Koedijk

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier hebben wij een prachtige match gemaakt met MarcelisDékavé drukkerij/communicatie. Ze hebben voor ons de nieuwe folder gedrukt. Afgelopen week was het zover, Stefan en Remco hebben namens De Giganten de prachtige folder in ontvangst genomen.

> Lees verder Een sportieve match: de Giganten naar AZ.

Op De Beursvloer heeft G-Sport SV Koedijk een mooie match gesloten met Iman Biesheuvel van AZ. Met 18 personen vertrokken zij op 1 februari 2015 naar het AFAS Stadion.

> Lees verder Lokatie Giganten Sport- & Speldag 2015

Vorig jaar op De Beursvloer matchten De Giganten van S.V. Koedijk met Hans Petit van De Rietschoot. Voor de helft van de prijs konden zij De Rietschoot huren voor de Giganten Sport & Spel dag.

> Lees verder Je bent wat je schrijft

Een match via De Beursvloer bracht De Giganten van sv Koedijk bij een workshop tekstschrijven van Berend Berlijn.

> Lees verder Flyers voor de Giganten Speldag 2016

100% match op De MatchMarkt met Chris den Iseger van Werk-verkeer! Vandaag was het zover en heeft Remco namens De Giganten 2500 flyers in ontvangst mogen nemen.

> Lees verder Met de bus van Bak naar de stoomtram

Een prachtige zonnige zondag. Al vroeg werden De Giganten in Koedijk opgehaald door Bak Reizen. Dit dankzij een match op De MatchMarkt van De Waaier!

> Lees verder Flyers Gennissen Speldag

Marga Drost van Otto's Alles voor kantoor uit Broek op Langedijk sloot een match met De Giganten Koedijk voor 300 flyers.

> Lees verder Zichtbaarheid voor de Gennissen speldag van G-Sport SV Koedijk

Wat maken wij toch mooie matches op De Beursvloer en De Matchmarkt van Stichting De Waaier. Met Remy de Jong van De Jong Reclame matchten wij een rolbanner. Helaas was ons eigen ontwerp niet geschikt om goed zichtbaar te zijn. Maar er kwam hulp..

> Lees verder Vier het leven!

Op zondag 29 april 2018 organiseerde Stichting ‘Vier het Leven’ in samenwerking met Cor Bakker, Philippe Elan en Gerard Alderliefste een concert voor 450 ouderen en 150 vrijwilligers van Vier het Leven in Schouwburg Het Park in Hoorn.

> Lees verder Flyer Gennissen Speldag 2019

Op De Beursvloer maakten wij een match met Rose van TheSign. Zij verzorgde het ontwerp van de flyer. Martijn van Wokke Vormgeving & Communicatie heeft voor ons 1000 flyers laten drukken.

> Lees verder Mikado spellen

Op De Beursvloer van afgelopen 18 oktober waren wij op zoek naar gadgets. Marianne Zeeman van Scherp Advocaten las ons verzoek. Zij had nog 50 Mikado spellen staan en deze kwamen wij heel graag bij haar ophalen.

> Lees verder De Jong Reclame helpt Giganten SV Koedijk met tuinposters

Op De Beursvloer hebben de Giganten SV Koedijk een mooie match gemaakt met De Jong Reclame. Remy de Jong heeft tuinposters gemaakt van foto's van de Zee. Deze verkopen wij op de Braderie van Egmond aan Zee.

> Lees verder Tuinposters

Tuinposters

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl