CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Vereniging Vrienden van Park de Oude Kwekerij

http://parkdeoudekwekerij.nl/

De Vereniging Vrienden van Park de Oude Kwekerij realiseert samen met de gemeente Alkmaar een Park, wat is gelegen tussen de wijken Bergerhof en Bergermeer.

 

Openstaande vragen / aanbod

Onderhoud park

Wij willen graag diverse activiteiten doen in ons park. oa * struiken planten (in Rust en Natuur) * 2 bankjes plaatsen (ook in R en N) * nestkastjes timmeren met kinderen * nestkast met camera ophangen (beelden naar de website verplaatsen via Wifi. Eerst eentje, om te testen) Iemand eerst nog een Wifi plan maken. * bouwen insecten hotels.

> Lees verder
Advies over realiseren inkomsten

We zijn heel erg blij met de aanleg van het Park De Oude Kwekerij en zoeken nu iemand die ons advies kan geven over wat we kunnen doen om voldoende inkomsten te blijven realiseren. Wie kan ons helpen?

> Lees verder
Hulp gezocht bij o.a. bouw waterspeelplaats

Park de Oude Kwekerij vraagt assistentie bij de bouw van de waterspeelplaats en bij het aanleggen van een vlinderheuvel waarbij er aanplant moet worden verwijderd en nieuwe planten worden gezaaid. Tevens zoeken zij nog voor 4 x per jaar extra mensen voor diverse klussen.

> Lees verder
Waterspeelplaats voor park De Oude Kwekerij in Alkmaar

Park De Oude Kwekerij vraagt hulp bij het zoeken naar en plaatsen van een grondwaterpomp met zwengel die kinderen kunnen bedienen en houten goten die daarop aansluiten.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl