CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Hecon

http://www.hecongroep.nl

Bouwgroep Hecon B.V. is een dochtermaatschappij van de Holding Hecon B.V. en is een bouwbedrijf. Bouwgroep Hecon B.V. is werkzaam op verschillende vakgebieden zoals woningbouw, scholenbouw, bedrijfspanden, renovatie en onderhoud.

 

Openstaande vragen / aanbod

Hulp uitvoering bouwkundige klus

Blijft die bouwkundige klus steeds maar liggen? Hebben jullie zelf niet de ervaring om het uit te kunnen voeren? Dan kan Hecon uit De Goorn helpen! Bespreek jouw klus met ons op de Beursvloer en misschien maken we een match.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Nieuw hang- en sluitwerk

Stichting de Wilde Vaart wilde graag aan boord van ons eigen schip het hang- en sluitwerk op de zes hut deuren en de deur van het achteronder schip vervangen, zodat alle hutten en het achteronder op slot gedaan kunnen worden. Op de MatchMarkt van Stichting De Waaier ontstond er een mooie match met Hecon Bouwgroep.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl