CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Kickstart Your Social Media (KYSM)

http://www.vincentsmit.nl

Kickstart Your Social Media (KYSM)

 

Matchverslagen

Promote your Network geeft Social Media workshop

Tijdens de Beursvloer 2014 bleken meerdere stichtingen en verenigingen behoefte te hebben aan het verbeteren van de inzet van social media. Vincent Smit van Promote Your Network (www.vincentsmit.nl) heeft 16 matches gemaakt om per stichting 2 medewerkers een introductie te geven in de wereld van Social Media.

> Lees verder Beursvloermatches “Kickstart Your Social Media” in Club B3.

Als je op de Beursvloer van De Waaier rondloopt en je maakt als vrijwilliger van B3(ClubB3) een match met Vincent Smit van Kickstart Your Social Media ben je heel benieuwd wat dat voor je organisatie kan betekenen. Als je daarna als matchmaker op een afstand tijdens die beursvloer ziet hoeveel matches hij maakt, bedenkt onze matchmaker Menno van Arem zich: “Waar gaat hij al die 19 matches hun workshops geven?”. Dus weer terug naar Vincent en eens horen hoe hij dat van plan was!

> Lees verder Social Media Training van Kickstart

In november hebben 2 van onze coaches van de Zilveren Maan de social media training gevolgd bij Vincent Smit van Kickstart. Een zeer interessante avond waarin de Big Five van Social Media besproken is: Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Pinterest.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl