CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

De Geus Sport en Events

http://www.fitland.nl/xl-degeus/

Fitland XL De Geus is al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van onder andere sport en events in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk.
Fitland XL De Geus stelt haar gasten centraal en streeft naar excellente service. Ontdek alle activiteiten, faciliteiten en mogelijkheden op het gebied van inspanning, ontspanning, plezier, opvoeding/opleiding en gezondheid!

 

Openstaande vragen / aanbod

Aangeboden: bolwen voor 30 pers. incl. 1 comsumptie

Zoekt u een leuk uitje voor bewoners of vrijwilligers? De Geus Sport & Events biedt twee keer een uur bowlen aan voor 30 personen inclusief 1 consumptie

> Lees verder
Workshop boogschieten aangeboden

De Geus Sport & Events biedt een workshop boogschieten aan onder leiding van een instructeur voor maximaal 14 personen.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Bowlen bij Fitland XL De Geus met de Blijf groep.

Zondag 1 maart mocht een groep dames van de Blijf Groep, bowlen bij Fitland XL De Geus. Deze match werd gemaakt op De Beursvloer 2014 in het AFAS Stadion.

> Lees verder Stichting Zilveren Maan heeft een zeer geslaagd teamuitje

We zijn nog aan het nagenieten van ons 1e teamuitje op 7 juni bij De Geus Evenementen. We hadden dit teamuitje als match gekregen van De Geus Sport & Events op de Beursvloer die vorig jaar door Stichting De Waaier werd georganiseerd.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl