CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Klas op Wielen

http://www.klasopwielenalkmaar.nl/

Klas op Wielen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Opknappen van 'Het Kompas'

Klas op Wielen wil graag hulp bij het opknappen van de entree/hal bij de nieuwe basisschool 'Het Kompas'. Denk hierbij aan schilderen, schoonmaken, enzovoort... Tot op de Beursvloer!

> Lees verder
Sparringpartner

Wij zoeken hulp bij het voorbereiden van een vervolgproject met meervoudige handicaps. Een deskundige bedrijfsmatige sparringpartner is hiervoor zeer welkom.

> Lees verder
Opknappen hal en speelplein Klas op Wielen

Schilderen van de hal en het speelplein veilig en schoonmaken. Bij het speelplein gaat het dan om het snoeien en opruimen van het struikgewas en de speeltoestellen controleren en waar nodig verstevigen, eventueel schilderen.

> Lees verder
Passeren van gewijzigde statuten

Klas op Wielen zoekt hulp bij het laten passeren van de herschreven statuten. Kunt u ons helpen, dan zien we u graag op de Beursvloer!

> Lees verder
schoonmaak-/opruimactie

Klas op Wielen wil graag op beide locaties een grote schoonmaak-/opruimactie gaan doen. We kunnen wel wat extra handen gebruiken. Wie kan ons helpen? We komen graag met u in contact tijdens De Beursvloer.

> Lees verder
Wie kans ons helpen met isolatie van het plafond i.v.m. de warmte?

Wie kan ons helpen met de isolatie van het dak? Bij hoge temperaturen loopt de temperatuur zeer snel op en zakt maar langzaam. Ramen mogen absoluut niet tegen elkaar open gezet worden in verband met de gezondheid van de kinderen.

> Lees verder
Electrische klusjesman gezocht!!!

Wie o wie kan ons af en toe helpen met het repareren van attributen en speelgoed?

> Lees verder

 

Matchverslagen

Great Business & Friends laat schoolplein Klas op Wielen stralen.

Het speelplein van Klas op Wielen in Alkmaar ziet er weer fleurig uit. Dat is te danken aan de vrijwilligers die op 20 maart hun handen uit de mouwen staken tijdens NLDoet.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl