CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Hoeve Engelenburgh

http://www.engelenburgh.net

Hoeve Engelenburgh is een kunst- en zorgboerderij.
Hoeve Engelenburgh is op drie peilers gebouwd: een maatschappelijke, een educatieve en een culturele.
De werknemers (cliƫnten) ontmoeten de maatschappij en de maatschappij ontmoet de werknemers. Burgers ontmoeten burgers in een ontwapenende omgeving. Dit past prachtig in de gedachte van de inclusieve samenleving: een samenleving waarin iedereen welkom is, waar iedereen deel van uitmaakt en aan kan bijdragen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Diverse klussen te doen, wie komt ons hulp bieden?

Hulp gezocht voor de volgende klussen: - er moet een houten muurtje afgebroken worden. - dakpannen moeten verplaatst worden - terras opgeknapt (terrasmeubilair geschuurd en geschilderd, veranda schoon gespoten enz) Wie kan ons hierbij helpen?

> Lees verder
Hovenier gezocht!

Hoeve Engelenburgh heeft hulp nodig voor de tuin. Denk hierbij aan het opruimen, snoeien en tuinieren. Wie kan hen helpen?

> Lees verder
KLusser gezocht voor de paardenbak

De Paardenbak van Hoeve Engelenburgh is nodig aan vervanging toe. Kunt u deze klus klaren? Dan zien we elkaar op de MatchMarkt!

> Lees verder
KLusser voor de dakgoot gezocht!

De dakgoot van Hoeve Engelenburgh lekt en moet gerenoveerd worden. Wie zou hen hierbij kunnen helpen?

> Lees verder
Sloper gezocht

Wie kan er goed slopen? Hoeve Engelenburgh heeft uw hulp hart nodig! Zien we elkaar op de MatchMarkt?

> Lees verder

 

Matchverslagen

Een uitstekende match!

De Groot en Slot, Strooper Watertechniek en Groenmeesters hebben na een match op de Beursvloer van Stichting De Waaier een sproei installatie aangelegd in de kas bij Hoeve Engelenburgh. Daar verbouwen zij in het kader van de vriendentuinen groente voor de voedselbank. De Groot en Slot heeft de sproeiers, de slangen en de andere attributen geleverd, Strooper Watertechniek mankracht en Groenmeesters heeft de happer geregeld en heeft de geul gegraven waar de buis naar de bronpomp in kwam te liggen. Peter, Marcel, Tom en Peter hebben hard gewerkt. Ook Betty van De Groot en Slot kwam nog even langs. De kas hoeft nu niet meer met een slang en met de hand besproeid te worden. De gelijkmatige beregening is fantastisch!

> Lees verder Basistraining omgaan met agressief gedrag

Op 23 januari werd de match van de Beursvloer verwezenlijkt tussen Hoeve Engelenburgh en Pieter Pieters van EHBA. Voor medewerkers, vrijwilligers en stagiaires gaf Pieter een basistraining omgaan met agressief gedrag.

> Lees verder Oldtimer rit

Woensdagmiddag 21 maart was het dan zo ver. Een Old timer rit georganiseerd voor onze werknemers. Een Match gesloten op de Beursvloer door Stichting De Waaier.

> Lees verder Hoeve Engelenburgh blij met geleverde koffie en thee.

Tijdens de Beursvloer in oktober 2018 is er een match ontstaan tussen Hoeve Engelenburgh en Doss Event Support.

> Lees verder Create helpt Engelenburgh

Het team van Create heeft met veel plezier bij Hoeve Engelenburgh geklust. Martijn Apeldoorn, directeur van Create, en een deel van zijn team waren op 19 juli 2019 op ons erf. Na een gesloten match via De Waaier en Hoeve Engelenburgh, kwamen ze bij ons een dagje vrijwilligen. Wat is dat heerlijk, klussen die anders maar bleven liggen verdwijnen als sneeuw voor de zon. En de zon scheen, bloedheet eigenlijk. De jonge mannen en vrouwen hebben enorm veel werk verzet:

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl