CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Club B3

https://www.facebook.com/podiumdekoog

Stichting Podium De Koog is een culturele organisatie die door middel van moderne (pop) muziek diverse bevolkingsgroepen aan elkaar bindt. Podium De Koog biedt beoefenaars van diverse muziekstijlen en -vormen een plek om hun muzikale talent aan publiek te laten zien en horen. Op deze manier geven we beginnend en opkomend talent de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen, en geven we jongeren een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten en van muziek kunnen genieten.

De activiteiten van Podium De Koog worden volledig door vrijwilligers georganiseerd en uitgevoerd. Van een bardienst draaien tot het organiseren van de publiciteit, alles wordt door jongeren gedaan onder begeleiding van volwassen coördinatoren. Podium De Koog is echt een plek voor en door jongeren.

 

Matchverslagen

AED en reanimatie cursus bij Interflame Heerhugowaard!

Op 22 januari heeft Hans Weder van Interflame een match van de Beursvloer 2014 ingelost. Hij organiseerde een speciale avond voor diverse stichtingen. Wij van Podium de Koog mochten hier met 4 "Koogers" heen en zaten deze avond met medewerkers van Stichting Voorschool Langedijk, Polderpracht en Hoeve Engelenburg.

> Lees verder Sizo weet wie voor Podium de Koog warm loopt!!

The perfecte match: Podium de Koog-Sizo. In het kader van de nieuwe locatie voor Podium De Koog(voormalige Jeugdhuis Sint Pancras),gaat Podium De Koog een fondsenwervingstraject opzetten.

> Lees verder Lokat 3.0 en ClubB3, een gelikte combinatie!

Bij het opknappen van onze nieuwe locatie op Beverplein 3 in Sint-Pancras, de nieuwe locatie voor de jeugd van Langedijk heeft er een prachtige samenwerking plaatsgevonden met onze jeugd om van het pand met achterstallig werk weer een mooie locatie te maken. De jeugd had binnen het hele pand gestript om het vervolgens weer helemaal opnieuw op te bouwen en in te richten!

> Lees verder Beursvloermatches “Kickstart Your Social Media” in Club B3.

Als je op de Beursvloer van De Waaier rondloopt en je maakt als vrijwilliger van B3(ClubB3) een match met Vincent Smit van Kickstart Your Social Media ben je heel benieuwd wat dat voor je organisatie kan betekenen. Als je daarna als matchmaker op een afstand tijdens die beursvloer ziet hoeveel matches hij maakt, bedenkt onze matchmaker Menno van Arem zich: “Waar gaat hij al die 19 matches hun workshops geven?”. Dus weer terug naar Vincent en eens horen hoe hij dat van plan was!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl