CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Parlan Jeugd & Opvoedhulp

http://www.parlan.nl

Parlan is de organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp in Noord Holland noord, inclusief Texel.

We staan voor kinderen, jongeren en hun opvoeders met vragen rondom opgroeien en opvoeden en bieden ondersteuning en behandeling als de directe omgeving onvoldoende antwoord kan bieden.

Parlan richt zich op het vergroten van de eigen kracht van kinderen, opvoeders en omgeving om samen met hen optimale kansen te creëren op participatie in onze samenleving.
Ons hulpaanbod varieert van lichte vormen van ambulante hulp tot zeer intensieve behandeling. Samen met andere organisaties ontwikkelen we vormen die nog beter aansluiten bij de vraag van onze cliënten

 

Openstaande vragen / aanbod

Buitenspeelgoed

Voor een centrum voor dagbehandeling van Parlan Jeugd & Opvoedhulp zijn we op zoek naar buitenspeelgoed zoals klimmateriaal, een trampoline, fietsen en skelters. Kunt u ons hieraan helpen?

> Lees verder
Werkervaring

Grijp de kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen met jongeren. Biedt jongeren, tussen de 16 tot 23 jaar, een werkervaringsplaats van 3 tot 6 maanden. En help Parlan Voor-Werk deze jongeren een toekomst te geven.

> Lees verder
Busje gezocht

Parlan Jeugd & Opvoedhulp Alkmaar doen de begeleiding en opvang van alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Wanneer onze jongeren 18 jaar worden, verhuizen zij naar een huurwoning in Alkmaar. Bij de verhuizingen missen we eigenlijk een busje om grote spullen te vervoeren. Wie kan ons helpen?

> Lees verder

 

Matchverslagen

Bredewijn Kantoormeubelen regelt een verhuizing.

Op De Beursvloer 2018 van Stichting De Waaier in het AFAS Stadion, matchte Bredewijn Kantoormeubelen met Parlan Jeugdhulp.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl