CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Hoveniersbedrijf Groenmeesters

http://www.groenmeesters.nl

Dé specialist in tuinontwerp, - aanleg, - onderhoud.

Groen betekent voor ons beleving en betovering. Bij Groenmeesters werken we daarom met veel passie, creativiteit en plezier aan (bedrijfs)tuinen. We zijn ervaren en deskundige vakmensen; een autoriteit. Sinds 1968 voeren we projecten uit van enkele vierkante meters tot een paar duizend vierkante meter. We hebben oog voor duurzaamheid en voor wat klanten wensen. De mooiste projecten ontstaan daar waar we nauw samenwerken met de opdrachtgever. Groen staat net zo goed voor schoonheid als voor welbevinden. We kijken bewust naar de toekomst en de plek die groen daarin heeft. Wij geloven dat 'meesterlijk groen' een glimlach op ieders gezicht kan toveren.

 

Openstaande vragen / aanbod

Rondleiding

Intratuin Heerhugowaard biedt twee maatschappelijke organisaties een rondleiding aan inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers. Kom ons opzoeken bij De Beursvloer!

> Lees verder
High Tea

Intratuin Heerhugowaard biedt aan 3 maatschappelijke organisaties een High Tea aan voor ongeveer 5 tot 10 personen. Zoek ons op tijdens De Beursvloer om dit te bespreken.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Koffiemomentje bij Intratuin

Op De Beursvloer ontstond tijdens de borrel een "koffiemomentje". De activiteitenbegeleidster van De Oldenburg, matchte met De Groenmeesters een koffiebon voor één van de bewoonsters.

> Lees verder Nieuwe planten voor Zorgcirkel de Mieuwijdt te Graft

De bewoners van Zorgcirkel de Mieuwijdt te Graft zijn erg blij met de nieuwe planten geleverd door Intratuin Heerhugowaard.

> Lees verder Weer een prachtige nieuwe voortuin in samenwerking met Groenmeesters.

In verband met een omgevallen boom was de tuin verwoest. De groenmeesters hebben er nieuwe planten ingezet.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl