CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

HERA

http://herapro.nl/

HERA is gespecialiseerd in het vrijmaken en ontwikkelen van innovatiekracht. Dat doen wij 'on-the-job' d.m.v. praktische instrumenten, zoals de LQ Toolbox en met behulp van onze unieke LQ Talent Coachingaanpak. Vermogen tot leren is van nature in ons ingebouwd en wordt gedurende ons leven verder ontwikkeld. Door het LQ niet alleen bij jezelf, maar ook bij de ander te helpen ontwikkelen, draag je bij aan het welzijn van de samenleving als geheel.

 

Matchverslagen

Effectief communiceren en samenwerken met behulp van Scolly

In november 2013 bood HERA Masters in Leren Leren haar diensten aan op de levendige MatchMarkt in Museum Broekerveiling. Twee organisaties haakten aan bij HERA: WonenPlusWelzijn Langedijk en de Montessorischool Heerhugowaard.

> Lees verder Boost van positiviteit

Net voor het einde van de Beursvloer 2014 matchte Karin Rood van Katrium samen met Pauline Swart van HERA. Karin kreeg van Pauline een coachingsgesprek.

> Lees verder Praktische tips en heldere acties voor team Philadelphia

Tijdens de Beursvloer in het najaar van 2014 matchte Philadelphia met Pauline Swart van HERA, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vrijmaken en ontwikkelen vanTijdens de Beursvloer in het najaar van 2014 matchte Philadelphia met Pauline Swart van HERA, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vrijmaken en ontwikkelen van innovatiekracht.

> Lees verder Raadhuis helpt basisschool Bello

Basisscholen Bello en de Wissel hebben vragen voor wat betreft hun communicatie. Hoe pak je dat aan tegenwoordig..? Waar begin je..? Wat is onze boodschap? Tijdens de Beursvloer ontstond een match tussen Rob Marijn van RAADHUIS en Pauline Swart, directeur van de basisscholen Bello en de Wissel.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl