CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Ton Leeuwrik, Teamontwikkeling

http://www.tonleeuwrik.nl

Traint managementteams naar succes.
Even gericht afstandnemen om door te pakken

Hoeveel afstand neem jij als het om jezelf gaat? In hoeverre zetten jullie jezelf nog in voor elkaar om samen verder te komen met het bedrijf? In hoeverre komt datgene wat jij of jullie als team bedenken ook daadwerkelijk tot invoering én succes?

Als dit soort vragen je bezighoud en je wilt daarover sparren, zoekt een luisterend oor of iemand die kritische vragen stelt, dan bied ik mij zelf aan.

Mijn bemoeienis duurt nooit langer dan nodig en is altijd gericht op zelfdoen. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor de professionele inzet van mijzelf.

Zo kan de noodzakelijke verandering niet uitblijven en wordt het gewenste resultaat altijd bereikt.

 

Matchverslagen

Corazonclowns op bezoek bij De Groene Linde

Stichting Corazonclowns ging op bezoek bij familiebedrijf De Groene Linde in Oudkarspel, een bedrijf in etherische oliën. De match ontstond op de MatchMarkt 2013 bij Museum Broekerveiling tussen Ton Leeuwrik en Annemieke van Zanten.

> Lees verder Ton Leeuwrik helpt Stichting de Drogerij richting de toekomst

Al voor de Beursvloer 2014 kwam via de website van Stichting de Waaier een match tot stand tussen Ton Leeuwrik Managementontwikkeling en Stichting De Drogerij.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl