CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Philadelphia

http://www.philadelphia.nl

Dit is een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Openstaande vragen / aanbod

Wie helpt ons onze tuin opknappen?

Voor onze locatie in Heerhugowaard zijn we op zoek naar hulp om onze tuin op te knappen, onkruid wieden, snoeien, bloemen planten. Kom jij ons helpen?

> Lees verder
Wie wil ons helpen met onze klusjes?

We willen graag hulp bij het opknappen van de plantenbakken, snoeiwerk en perkgoed planten, terras tegels schoonspuiten, ramen lappen (voor 2 a 3 personen voor een middag)

> Lees verder

 

Matchverslagen

Een gezellig dagje weg

Tijdens de MatchMarkt is een leuke match ontstaan tussen Peter Koper en woonvoorziening Tamarixplantsoen. Peter Koper stelde zijn Jaguar ter beschikking voor twee ritjes met onze cliƫnten. Peter, Rinus en Henk, echte autoliefhebbers, stonden te popelen om mee te rijden. 6 januari was het zo ver. Het eerste ritje werd gereden met Peter.

> Lees verder Bewoners Louise Wentland volgen een workshop Picasso schilderen bij Artiance

Twee bewoners van Philadelphia, locatie Louise Wentland hebben onlangs een workshop Picasso schilderen gevolgd bij Artiance in Alkmaar. Wat vonden zij het leuk om te doen! Sanne heeft een verslag geschreven van de leuke en creatieve dag:

> Lees verder Bredewijn Kantoormeubelen levert lockerkasten

Op de Beursvloer van Stichting De Waaier in het AFAS Stadion 18 oktober jl., raakte Bredewijn Kantoormeubelen in gesprek met Stichting Philadelphia Zorg. Zij hadden interesse in lockerkasten.

> Lees verder Philadelphia Zorg en Esdege Reigersdaal op stap met Bak Reizen

Op 30 november was het zover, wij Philadelphia Zorg hadden samen met Esdege Reigersdaal een match met BAK reizen gemaakt op de Matchmarkt. Wij mochten met de bus een uitje plannen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl