CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

De Telefooncentrale

http://www.DeTelefoonCentrale.nl

De TelefoonCentrale is een modern, kleurrijk gebouw waar kleine en middelgrote ondernemers (net)werken en elkaar creatief inspireren. We verhuren flexplekken, werkplekken, kantoorruimte en vergaderruimte per uur, dag of meer aan kleine en middelgrote bedrijven. Stuk voor stuk ondernemers met een sterke eigen identiteit, die open staan voor het nieuwe denken en werken.

Niet 'zomaar' een werkplek
De TelefoonCentrale is namelijk niet ‘zomaar’ een werkplek. Het is een huis waar ondernemers samenkomen en met elkaar willen werken. We huisvesten bedrijven uit de architectuur & stedenbouw, design & communicatie, fotografie & video, ICT services & automatisering, onderwijs & wetenschap, kunst & cultuur, voeding & gezondheid, agribusiness, mode, lifestyle, sport & games en onderzoek & advies. De TelefoonCentrale is voor ondernemers, z(z)p’ers, freelancers en starters met een idealistische of realistische inslag, die de meerwaarde zien van het nieuwe werken en graag hun inspirerende inbreng willen geven.

 

Openstaande vragen / aanbod

Brainstormsessie met lunch

De TelefoonCentrale biedt 10 talentvolle jongeren vanuit een maatschappelijke organisatie een inspirerende brainstormsessie en lunch aan met creatieve ondernemers. Nieuwsgierig? Spreek ons gerust aan op de Lustrum Beursvloer!

> Lees verder
Vergaderruimte voor een dagdeel

De Ondernemerstuin op de Beverkoog biedt een dagdeel een vergaderruimte aan.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Vaatwasser voor Het Groene Erf

Cees Schellekens van Zorgtuinderij Het Groene Erf was zeer blij met het telefoontje van Stichting De Waaier,dat hij een industriële vaatwasser bij de TelefoonCentrale op kon halen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl