CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Wij zijn MEO

http://www.stichtingmeo.nl

Wij zijn MEO ondersteunt non-profitorganisaties bij het professionaliseren van hun communicatie en bedrijfsvoering. De werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd door mensen met een arbeidshandicap. Directeur Edwin Teljeur: "We werken als mediabureau waar zowel mensen met als zonder beperking volwaardige collega's van elkaar zijn.”

Wij zijn MEO verzorgt webdesign, grafische vormgeving, drukwerk, voorraadbeheer, redactie- en administratiediensten aan non-profitorganisaties, zoals wijk-, patiënten-, sport- en andere organisaties. De werkzaamheden worden uitgevoerd door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld vanwege een beperking als autisme of AD(H)D. Zij worden daarbij begeleid door ervaren medewerkers en een jobcoach. Zo doen ze structuur, werkervaring en zelfvertrouwen op om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ook realiseert Stichting MEO zelf betaalde werkplekken.

Teljeur ziet dit aan twee kanten werken: kleine, vaak grotendeels vrijwillig gerunde organisaties krijgen professionele ondersteuning in een snel veranderend (media)landschap. Jongeren die aan het werk willen, kunnen hun talenten ontwikkelen in een begripvolle, prikkelarme omgeving, met de kansen die digitale technieken hen bieden. Zo kunnen non-profitorganisaties meer tijd aan hun kerntaken besteden, terwijl jongeren met een handicap weer een kans krijgen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Openstaande vacatures voor mensen met arbeidshandicap

Voor talentvolle werknemers met een arbeidshandicap zijn we altijd op zoek naar werkgevers die hen een kans willen bieden, onder andere in de branches vormgeving, webdesign, ICT en logistiek - maar ook vacatures in andere vakgebieden zijn van harte welkom! Wie graag een vacature in laat vullen door een talentvolle medewerker met een arbeidshandicap, willen wij van harte uitnodigen om met een van onze jobcoaches in gesprek te gaan over de mogelijkheden. U kunt ook kijken op de website www.meowerkt.nl.

> Lees verder
Ondersteuning bij (digitale) marketing en PR

Stichting MEO kan organisaties ondersteunen op het gebied van Online marketing, digitale zichtbaarheid, social media beleid, vormgeving, drukwerk en/of webdesign. Wij zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Bravilor schenkt koffieautomaat aan Stichting MEO

Naar aanleiding van de pitch die stagiair Max van der Burght van Stichting MEO hield bij De TelefoonCentrale, stelt Bravilor Bonamat een koffieautomaat beschikbaar.

> Lees verder MEO schenkt speelgoed aan Miss IQ

Ruth Groenewoud van Miss IQ keek haar ogen uit toen ze de hoeveelheid speelgoed zag, die zij van Stichting MEO kreeg. Daarmee kan zij kinderen van twee scholen in Curaçao blij maken.

> Lees verder Bedankt voor het kopieerapparaat!

Stichting MEO ontving een kopieerapparaat van Ammeraal Beltech. Deze match kwam tot stand via de Matchmachine op de site van Stichting De Waaier.

> Lees verder Snijder Incasso schenkt stichting MEO prachtig meubilair!

Graag willen wij, van Stichting MEO, Snijder Incasso uit Beverwijk bedanken voor het prachtige meubilair!

> Lees verder Websites voor Het Baafje en De Bever

Wat begon met een ontmoeting op De Beursvloer van De Waaier mondde uit in een mooi project: het leerbedrijf van Stichting MEO mocht de websites en folders maken voor zwembaden Het Baafje en De Bever.

> Lees verder Wij zijn Meo helpt Stichting Babyspullen op marketingcommunicatiegebied.

Tijdens de matchmarkt in oktober 2017 hebben Edwin Teljeur van Wij zijn Meo en Marjolijn Hermus van Stichting Babyspullen een fantastische match gesloten. Edwin en Marjolijn spraken af dat MEO een jaar lang ondersteuning zou bieden op marketingcommunicatiegebied.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl