CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Erkamp Boot Willemsen Notarissen

http://www.ebwnotarissen.nl

Erkamp Boot Willemsen Notarissen is een modern notariskantoor met kantoren in Alkmaar en Heerhugowaard bestaande uit 3 notarissen en ruim 20 medewerkers, waarvan 5 kandidaat-notarissen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Hiermee vormen wij een servicegericht notariskantoor dat u op elk rechtsgebied van dienst kan zijn tegen voordelige tarieven!


Betrokken, deskundig en toegankelijk, dát is waar Erkamp Boot Willemsen voor staat.

Onze notarissen bieden alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed,ondernemingsrecht en familierecht . Ook kunt u bij ons terecht voor advies over juridische en fiscale aspecten van bedrijfsonroerendgoed en nieuwbouwprojecten en estate-planning.

Erkamp Boot Willemsen speelt met 3 notarissen en ruim 20 medewerkers flexibel in op al uw wensen en behoeftes. Voor ons is elke cliënt er één en elke cliënt heeft recht op aandacht.

Wij nemen de akte zo door dat u begrijpt wat deze inhoudt. Ook geven wij antwoord op al uw vragen. Ons notariskantoor kenmerkt zich door korte interne communicatielijnen en een flexibele instelling bij de medewerkers. Dit komt onder meer tot uiting in de snelheid waarmee de producten aan de cliënten worden geleverd. Ook hebben wij continu aandacht voor kwaliteitsverbetering, bijvoorbeeld door middel van opleidingen en kennisdeling.

Bent u op zoek naar een notaris in Alkmaar of Heerhugowaard? De enthousiaste medewerkers van Erkamp Boot Willemsen zijn u graag in een informele sfeer van dienst.

 

Matchverslagen

Oprichting Stera door Hans Erkamp

Hans Erkamp, notaris en donateur van Stichting de Waaier, richtte op 30 juli 2014 Stera op. Stichting Top Events Regio Alkmaar (Stera) is voornemens elk jaar een groot sportevenement te organiseren in Alkmaar. De stichting wil zich met Children's Games 2015 op de sportkaart gaan zetten.

> Lees verder Oprichting Stichting Dionne dankzij Erkamp Boot Willemsen

Emmy van Dam stuurde een mail naar Stichting De Waaier met een hulpvraag, het oprichten van haar stichting, Dionne. Erkamp Boot Willemsen Notarissen, donateur van Stichting de Waaier, richtte op 16 april 2015 Stichting Dionne op.

> Lees verder Erkamp Boot Willemsen Notarissen richt "Dialoog-taalhulp voor anderstaligen" op.

Dankzij Erkamp Boot Willemsen Notarissen is sinds begin oktober 2015 de vereniging “Dialoog – taalhulp voor anderstaligen” opgericht. Inmiddels hebben bijna 40 taalbegeleiders en ruim 40 anderstaligen zich ingeschreven en is er een aantal koppelingen gemaakt. Het aantal koppelingen groeit nog steeds.

> Lees verder Veel dank aan Erkamp Boot Willemsen Notarissen uit Alkmaar!

Door bemiddeling van De Waaier heeft notaris Hans Erkamp van notariskantoor Erkamp Boot Willemsen uit Alkmaar kosteloos de statuten voor onze stichting verzorgd. We zijn de notaris en De Waaier hier zeer erkentelijk voor!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl