CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Victoria BV Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

http://www.victoriaschoonmaakbedrijf.nl

Victoria, hét schoonmaakbedrijf uit Alkmaar

Schoonmaken is een vak. Een vak dat wij als geen ander verstaan. En dit laten onze goed opgeleide schoonmakers, dag in dag uit, weer zien. Zij maken bij ruim 400 bedrijven en instellingen schoonmaakbedrijf Victoria tot een begrip. Flexibel inzetbaar zorgen ze voor onder andere schone kantoren, scholen, theaters, hotels en zorginstellingen.

Innovatie en praktisch resultaat
Vanuit ons kantoor in Alkmaar ondersteunen en faciliteren wij onze uitvoerende medewerkers zodat zij zich volledig kunnen richten op het schoonhouden van uw gebouw. In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven maakt het onderscheidend vermogen ons net even anders. Wij geven op een praktische wijze invulling aan de begrippen als innovatie en meetbare prestaties en bieden u daardoor onderscheidende schoonmaakkwaliteit

 

Openstaande vragen / aanbod

Grondige schoonmaakbeurt

Victoria Schoonmaakdiensten, ruim 50 jaar uw schoonmaakbedrijf in Alkmaar en omstreken, heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Voor de MatchMarkt bieden wij aan een vrijwilligersorganisatie, stichting of vereniging eens lekker op te poetsen! Interesse, zorg dat wij u vinden op de MatchMarkt..

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl