CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

GGZ Noord-Holland-Noord

http://www.ggz-nhn.nl

Het doel van GGZ NHN is het voorkomen en behandelen van ernstig psychische problemen en psychiatrische stoornissen. De zorg is afgestemd op de vraag van onze cliënten, mensen van alle leeftijden. Wij richten ons daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van de stoornis.

GGZ staat voor geestelijke gezondheidzorg. Iedereen kan ermee te maken krijgen. Van jong tot oud, voor korte of een langere periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met een autismestoornis, iemand met schizofrenie of mensen met een fobie of depressie.

Waar staan we voor?
Onze kernwaarden bij begeleiding en behandeling zijn:
Deskundigheid
Doelgerichtheid
Effectiviteit
Een respectvolle benadering
Patiëntgerichte houding

De patient en de hulpverlener zijn daarbij gelijkwaardig. Mogelijkheden en wensen van de patienten zijn uitgangspunt bij de hulpverlening. Deze wordt bij voorkeur in de sociale omgeving verleend.

 

Openstaande vragen / aanbod

Bezoek voetbalwedstrijd

Zowel de cliënten als begeleiders van GGZ NHN zijn dol op "live" wedstrijden. Wie kan een bezoek regelen aan een wedstrijd van AZ in een skybox? Wij zien u graag op De MatchMarkt!

> Lees verder
Verven nieuwe dagbestedingsruimte

Vanaf september 2015 verhuist de dagbesteding van GGZ NHN naar bewonersonderneming De Rekere. De ruimte kan wel een nieuw likje verf gebruiken....wie kan ons hierbij helpen? Kom langs op onze stand op De MatchMarkt!

> Lees verder
Voetbalsokken

Het voetbalteam 'De Barre Bullen' van GGZ NHN heeft dringend behoefte aan 20 paar voetbalsokken en 10 paar scheenbeschermers. Wij zien u graag op De MatchMarkt!

> Lees verder
Sollicitatie-training

Welke organisatie kan onze cliënten die een IPS trajectbegeleiding volgen, een workshop ‘leren solliciteren’ geven. Kom langs op de de stand van GGZ NHN!

> Lees verder
Rondleiding

Een groep cliënten van GGZ NHN volgt een traject richting een betaalde baan en zouden graag een rondleiding willen hebben bij een bedrijf die potentiële banen heeft. Loop gerust eens langs om van gedachten te wisselen!

> Lees verder
Voetbal trainingsattributen

Het voetbalteam ‘De Barre Bullen’ van GGZ NHN heeft behoefte aan trainingsattributen als ballen maar ook voetbalschoenen zijn altijd welkom. De Barre Bullen voetballen elke week op het Landgoed Willibrordus in Heiloo en nemen elk jaar deel aan een internationaal toernooi.

> Lees verder
Werkstage

De IPS-trajectbegeleiders van GGZ NHN zoeken werkstages bij bedrijven voor cliënten die in een traject naar betaald werk zitten.

> Lees verder
Boottocht of ander uitstapje

Cliënten en medewerkers van GGZ NHN zouden ter ontspanning graag een boottocht willen maken of iets anders ter ontspanning willen meemaken.

> Lees verder
Rondleiding bij een bedrijf

De IPS-trajectbegeleiders van GGZ NHN zoeken bedrijven die rondleidingen kunnen bieden aan cliënten die zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt.

> Lees verder
Bezoek voetbalwedstrijd

Zowel de cliënten als begeleiders van de centra voor dagbesteding in zowel Heiloo, Alkmaar als Heerhugowaard van GGZ NHN zijn dol op "live" wedstrijden. Wie kan een bezoek regelen aan een wedstrijd van AZ.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Gemeente Heerhugowaard helpt bij Brasserie 'De Mediaan'

Brasserie ‘De Mediaan’, de huiskamer van “De Stad van de Zon”, waar elke dag weer anders is, staat op de professionele website van het restaurant waar vijf collega’s van de afdeling Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van de gemeente Heerhugowaard een ochtend meeliepen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl