CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

GGZ Noord-Holland-Noord

http://www.ggz-nhn.nl

Het doel van GGZ NHN is het voorkomen en behandelen van ernstig psychische problemen en psychiatrische stoornissen. De zorg is afgestemd op de vraag van onze cliënten, mensen van alle leeftijden. Wij richten ons daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van de stoornis.

GGZ staat voor geestelijke gezondheidzorg. Iedereen kan ermee te maken krijgen. Van jong tot oud, voor korte of een langere periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met een autismestoornis, iemand met schizofrenie of mensen met een fobie of depressie.

Waar staan we voor?
Onze kernwaarden bij begeleiding en behandeling zijn:
Deskundigheid
Doelgerichtheid
Effectiviteit
Een respectvolle benadering
Patiëntgerichte houding

De patient en de hulpverlener zijn daarbij gelijkwaardig. Mogelijkheden en wensen van de patienten zijn uitgangspunt bij de hulpverlening. Deze wordt bij voorkeur in de sociale omgeving verleend.

 

Matchverslagen

Gemeente Heerhugowaard helpt bij Brasserie 'De Mediaan'

Brasserie ‘De Mediaan’, de huiskamer van “De Stad van de Zon”, waar elke dag weer anders is, staat op de professionele website van het restaurant waar vijf collega’s van de afdeling Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van de gemeente Heerhugowaard een ochtend meeliepen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl