CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Rodi Media

http://www.rodimedia.nl

Uitgeverij
RODI Media zh is uitgever van verschillende kranten. De krant Delft op Zondag is hiervan de bekendste, maar ook de NAAR Delft-krant, Delft Highlights en verschillende festivalkranten van evenementen.

Verspreiding
Met onze eigen verspreidings- organisatie garanderen wij de hoogste kwaliteit huis-aan-huisbezorging. RODI Verspreiding verspreidt uw folder of flyer mee met de best gelezen kranten uit de regio.

Reclame
RODI Reclame verzorgt voor u de meest uiteenlopende reclame uitingen. Van gevelreclame, autobelettering, reclameborden tot groot formaat printen. Wij van RODI Reclame staan voor u klaar.

PROfolie
RODI PROfolie is specialist op het gebied van glasfolies. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar zonwerende-, privacy- of veiligheidsfolie voor uw ramen? Dan bent u bij RODI PROfolie aan het juiste adres.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl