CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

Schuurman Groep

http://www.ksce.nl

De kern is kennis
Elektrokern Schuurman heeft als groothandel een vertrouwde naam in de sector van de elektrotechniek. Persoonlijk contact, deskundig advies, lokale en regionale product- en marktgerichtheid zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. Van installatiemateriaal voor woning-, utiliteitsbouw en industrie tot domotica, beveiligings-, data- en telecomsystemen, Elektrokern Schuurman levert u de kennis én de producten.

Samenwerking
Integratie en toepassing van gebouwautomatisering, beveiliging, zorgsystemen en telematica binnen de luxe woning-, de utiliteitsbouw en de zorgsector vragen om een hoog kennisniveau van de installateur. Elektrokern Solutions heeft met installateurs die al deze technieken niet tot in detail bij kunnen houden én met leveranciers de handen ineengeslagen om dit soort complexe projecten tot een goed einde te brengen voor de eindgebruiker. Kijkt u op www.elektrokern-solutions.nl als u ook wilt profiteren van kennisdelen als succesformule.

Oog voor trends
De professionals van Elektrokern Schuurman volgen voor u dag in dag uit de laatste trends in de ET-wereld. Door vooruit te lopen op technische vraagstukken van velerlei aard weten zij altijd een oplossing te bieden vanuit het brede en diepe leveringspakket. Want ons assortiment loopt van eenvoudig tot complex en van gangbaar tot innovatief. Dat u daarbij een juiste prijsstelling en een optimaal after sales- en servicetraject waardeert, staat voorop.

Slim-trajecten
Door middel van Supply chain Logistics and Information Management regisseert Elektrokern Schuurman voor u alle logistieke- en informatiestromen in nauw overleg met de fabrikant. ‘Volgende Week Open’ is een goed voorbeeld van een SLIM-traject. ABC goederen én specials worden zo precies op tijd én in specifieke volgorde afgeleverd op de werkplek. Hierdoor kan zonder onnodig tellen of zoeken worden begonnen met het installatiewerk.

Bestellen en leveren
Met behulp van de buiten- en binnendienst van Elektrokern Schuurman en via www.elektrokern.nl kunt u artikel- en prijsinformatie opvragen en bestellen. Met name via internet kunt u 24 uur per dag de product-, kosten- en leveringsstatus opvragen. De eigen Elektrokern Schuurman-expeditite verzekert u er tot slot van dat de leveringssnelheid van ET-componenten bij u op de zaak of de projectlocatie eveneens onverminderd hoog blijft.

FEGIME
Optimale informatievoorziening en juiste levering, daar staat Elektrokern Schuurman voor. Om u te laten profiteren van ons veelomvattende productaanbod verwerven wij op Europees niveau deskundigheid en producten via FEGIME. Middels dit Europese samenwerkingsverband van onafhankelijke elektrotechnische groothandels ontstaat onder meer schaalvoordeel op het gebied van automatisering, e-commerce en logistiek.

Partner van de procesindustrie
Continuïteit is van groot belang in de procesindustrie. Daarom zorgt Elektrokern Schuurman ervoor dat de juiste reserveonderdelen - van schakelaar tot besturingskast - met de voor de productie vereiste eigenschappen altijd op de plank liggen. Kritische onderdelen worden desgewenst direct van de fabrikant geleverd. Door de flexibele samenstelling van onze ET-voorraad én onze fulltime calamiteitenservice bent u continue verzekerd van juiste en tijdige levering.

Persoonlijke contact
Adequaat relatiebeheer is essentieel voor het verstevigen van de zakelijke band en het verhogen van wederzijdse kennis. Dat begint met telefonisch of persoonlijk contact met de binnen- en buitendienstmedewerkers van Elektrokern Schuurman. Zij willen hun algemene en specifieke productkennis graag met u delen. Met name tijdens Technoshows, trainings- en opleidingstrajecten van Elektrokern Schuurman wordt hieraan inhoud gegeven.

 

Matchverslagen

Koffie voor 't Praethuys

Omdat de koffievoorraad begon te slinken zijn Maike Kramer en collega Saskia van Poppel naar de Beursvloer gegaan, die gehouden werd in het AFAS stadion. Deze middag heeft Maike een match gemaakt met Willem Schuurman (Algemeen Directeur) en Trudie Dekker ( Directiesecretaresse )van Schuurmangroep in Alkmaar. Op de vraag van Maike of Schuurmangroep koffie wilde sponsoren voor de gasten van ‘t Praethuys, bood Willem Schuurman spontaan koffie aan t.w.v. € 250,= . Hiermee kunnen de vrijwilligers in ’t Praethuys de gasten voor bijna een jaar koffie aanbieden.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl