CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

BAM Wonen

http://www.bam.com

BAM Wonen staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen. Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen. Samenwerking is wat ons drijft. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we premium kwaliteit. En daarvan profiteert iedereen. Vandaag én morgen. Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis.

 

Matchverslagen

BAM helpt Speeltuin 't Span en JOL Oudieplas

Wat ooit begonnen is als een MVO-activiteit van BAM Utiliteitsbouw regio Noordwest is inmiddels een jaarlijks initiatief geworden. Op woensdag 29 mei 2013 hebben ca. 35 medewerkers van Koninklijke BAM Groep (BAM Woningbouw Alkmaar, BAM Civiel, BAM Wegen regio Noordwest, BAM Milieu, BAM Techniek regio Noordwest, BAM Utiliteitsbouw, BAM Materieel en AM) hun handen uit de mouwen gestoken voor Speeltuin 't Span en JOL Oudieplas.

> Lees verder Grote klus bij De Kleine Ark

Op woensdag 27 juni kwamen 17 medewerkers van BAM Wonen naar Stichting De Kleine Ark in Oudkarspel voor hun jaarlijkse MVO dag. En wat was het een fantastische dag! Het weer was mooi en de sfeer geweldig.

> Lees verder BAM MVO dag 2019!

De grote BAM klusdag 2019 heeft weer plaats gevonden. Er is ontzettend veel werk verzet en wat hebben de mannen en vrouwen hard gewerkt!!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl