CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Voedselhulp Langedijk Stichting GHL

http://www.voedselhulplangedijk.nl

Iedereen kent dat wel; aan het eind van de maand de eindjes aan elkaar moeten knopen omdat het geld op is.
 
Er zijn ook groepen met mensen die als ze hun geld ontvangen hebben al zitten te dubben hoe ze alle rekeningen moeten betalen en hoeveel geld ze overhouden om in ieder geval iedere dag iets te kunnen eten. De mensen die maand in maand uit, dag in dag uit met dit probleem worstelen scharen wij onder de groep minima.
 
Dus niet alleen de mensen die moeten leven van een uitkering kunnen bij ons terecht. Ook mensen met een vaste (goedbetaalde) baan die door allerlei omstandigheden in financiële problemen zijn geraakt, kunnen bij ons terecht. Zij krijgen van ons een voedselpakket, inmiddels iedere week bijna 100 pakketten.

 

Openstaande vragen / aanbod

BHV opleider gezocht!

We willen graag een aantal vrijwilligers opleiden tot BHV-er wie kan ons hiermee helpen?

> Lees verder
Schilderklus

Wie wil ons helpen de vloer grijs te schilderen in de loods en mogelijk ook witte lijnen plaatsen?

> Lees verder
Winkelschappen en koel-/ vriesvitrines gevraagd

Voedselhulp Langedijk is op zoek naar koel- en diepvriesvitrines (stekkermodel) om de producten goed te kunnen koelen. Ook zijn ze op zoek naar (verrijdbare) winkelschappen. Wie dan ze hierbij helpen?

> Lees verder
BHV-opleider gezocht

De vrijwilligers van Voedselhulp Langedijk zijn op zoek naar iemand die hen een BHV-cursus kan geven. Bent u iemand die dit kan en graag doet? Dan zien we u graag op de MatchMarkt!

> Lees verder
Schilderklus gevraagd

Voedselhulp Langedijk zoekt iemand die de vloer in hun opslag kan komen schilderen en lijnen hierop kan maken. Kunt u hen hierbij helpen? We spreken u graag op de Matchmarkt!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl