CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Natuur Instituut

http://www.natuurinstituut.nl

Het Natuur Instituut is een veelzijdige organisatie die zich inzet voor méér natuur en een beter milieu. Zij bestaat uit professionals die zich allemaal vrijwillig inzetten voor méér natuur en een beter milieu. De stichting is met name actief in Utrecht, Noord-Holland en de Waddenzee. De aangesloten werkgroepen, verenigingen of natuurgroepen zetten zich allen vrijwillig in door bijvoorbeeld landschapsonderhoud, flora- en fauna-onderzoek, excursies of lezingen.

 

Openstaande vragen / aanbod

1-wielige rolstoel

Waar gaat het over?? Iets unieke. Namelijk SAMEN..... https://www.youtube.com/watch?v=p0WFIR0ZSw4 We hebben een 1-wielige rolstoel laten ontwerpen voor ons project SAMEN DE NATUUR IN. Mensen met een beperking gaan met gezonde mensen SAMEN de natuur beleven. http://www.samendenatuurin.nl Na de succesvolle opening op 1 februari jl http://natuurinstituut.nl/index.php/nieuws-21490/515-samen-de-natuur-in en de belangstelling bij de MS-dg in het AFAS-stadion http://natuurinstituut.nl/index.php/nieuws-21490/527-trailrider-gepresenteerd-tijdens-congres-ms-en-leefstijl willen we graag nog twee 1-wiel rolstoelen realiseren. WELK BEDRIJF HELPT ER MEE??

> Lees verder
BLINDENTUIN in ALKMAAR

Medewerkers komen een dag(deel) GRATIS naar de Blindentuin en hebben een fantastische beleving over Natuur en Blinden in Alkmaar. Uw dag kan uitgebreid worden met een gezamenlijke "klus" bij ons in de natuur rondom de Blindentuin, maar ook met een hapje en drankje op ons terras. Stuur een mail naar info@natuurinstituut.nl en ga samen voor een beleving die past bij uw MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl