CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

ActiefTalent

http://www.actieftalent.nl

ActiefTalent brengt mensen in beweging en geeft professionele ondersteuning bij Arbeidsre-integratie, Activering en Participatie.

 

Openstaande vragen / aanbod

Eenvoudige klussen in de wintermaanden

Stichting ActiefTalent is op zoek naar bedrijven die wat eenvoudige taken hebben liggen voor hun medewerkers in de wintermaanden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden en assemblage. Meer informatie bij onze stand!..

> Lees verder
Diverse materialen

Wie kan ActiefTalent helpen aan de volgende goederen en materialen? Zij zijn op zoek naar sportkleding, fietsen, pc's, divers gereedschap en verf.

> Lees verder
Groepsuitje

ActiefTalent zou graag met twintig jongeren een dagje uit willen. Vorig jaar werd er geschaatst, dit is toen prima bevallen, zwemmen zou ook heel leuk zijn!

> Lees verder
Schilderploeg voor vier dagdelen

ActiefTalent heeft een schilderploeg beschikbaar voor vier dagdelen. Dus als uw stichting of vereniging voor de verf zorgt, zorgen wij voor de mensen ..

> Lees verder
Steigerhouten tuinmeubel tegen kostprijs

Welke stichting of vereniging heeft een tuinmeubel nodig? ActiefTalent biedt aan om een steigerhouten tuinmeubel te maken tegen de kostprijs. Spreek ons aan tijdens de MatchMarkt ..

> Lees verder
Helpende handjes

ActiefTalent biedt helpende handen voor een klus. Wij willen helpen met opruimen, verhuizen en eventueel tuinieren. Spreek ons aan op De Beursvloer!

> Lees verder
Bus met chauffeur

ActiefTalent heeft een bus ter beschikking met chauffeur. Spreek ons gerust aan op De Beursvloer!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Middag schaatsen in de Meent voor ActiefTalent

Een heerlijk middagje schaatsen in de Meent voor twintig personen, een match gesloten op de Beursvloer 2012 tussen Sportbedrijf Alkmaar en ActiefTalent. Maandag 4 februari vertrok een groep richting ijsbaan.

> Lees verder Speeltafel voor Revas Showdown

In 2016 heeft de JCI Heerhugowaard de opbrengst van de jaarlijkse Cityrun in Heerhugowaard gedoneerd aan Revas Showdown Heerhugowaard om hiermee een nieuwe en verbeterde wedstrijdtafel te kunnen realiseren.

> Lees verder ActiefTalent maakt 'sponsorhuisjes'voor het Praethuys

’t Praethuys had nog een grote wens: kleine "Praethuysjes" voor sponsoracties bij ondernemingen in Alkmaar en omgeving. Op de Beursvloer 2012 kwam ’t Praethuys in contact met ActiefTalent.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl