CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Dierenbescherming Noord-Holland Noord

http://nhn.dierenbescherming.nl/

De Dierenbescherming NHN vangt dieren op in haar asielen, inspecteert meldingen van dierenleed die binnen komen via het meldnummer Dierenmishandeling, geeft voorlichting o.a. middels campagnes over verantwoord huisdierenbezit en de jacht. Ten slotte probeert de Dierenbescherming met intensieve politieke lobby diervriendelijke wet- en regelgeving te bevorderen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Computers gevraagd door Dierenbescherming Noord-Holland Noord

De Dierenbescherming Noord-Holland Noord is met spoed op zoek naar 2 computers en beeldschermen of 2 laptops met de volgende minimale specificaties: • een Intel Pentium 4 of AMD Athlon 64 processor • 4 GB RAM • een 16-bit video kaart met 256MB aan VRAM Beeldscherm: • Minimaal 1280 x 800 als resolutie

> Lees verder
Steekwagen gezocht!

Dierenbescherming regio Noord-Holland Noord is op zoek naar een steekwagen voor het vervoeren van materialen. Bij voorkeur een steekwagen met een voetplaat van minimaal 25 x 35 cm.

> Lees verder

 

Matchverslagen

ABN AMRO schildert bij Dierenambulance

De 'winterschilders' van ABN AMRO Alkmaar gingen met een groep van 12 vrijwilligers aan de slag bij Dierenambulance Noord-Kennemerland. De vrijdag van NLdoet begon om half tien met een kop koffie en een lekkere koek.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl