CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

s.v Koedijk

http://www.svkoedijk.nl

Sportvereniging waar de leden kunnen handballen, softballen en veld- en zaalvoetballen. De eerste drie sporten op ons eigen complex de Weijdt in Koedijk.

 

Openstaande vragen / aanbod

Reclameborden schoonmaken en pad naar handbalveld ruimen

S.V. Koedijk is op zoek naar wat enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met het schoonmaken van de reclameborden en het pad naar het handbalveld ruimen.

> Lees verder
Busvervoer voor 60 personen

Wie stelt er busvervoer van circa 60 personen naar Heerenveen beschikbaar in juni 2014? Gehandicapten Sportvereniging Koedijk wil graag naar de Special Olympics ..

> Lees verder
Schilderklus bij S.V. Koedijk

Schilderwerkzaamheden op het sportcomplex. Voornamelijk binnen- en buitendeuren. Deze klus is op vrijdag 21 maart.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Sports4all Bowling Heiloo en sv Koedijk Giganten helpen elkaar

Tijdens de beursvloer, georganiseerd door de Waaier in oktober 2018, vonden Sports4all Bowling Heiloo en sv Koedijk Giganten voetbal elkaar, wat uitmondde in een mooie match.

> Lees verder PartyGarden verzorgt BBQ voor G-Team

Op De MatchMarkt van 2013 in de Broekerveiling heeft SV Koedijk, De Giganten, een heerlijke match gemaakt met Catering Bedrijf Party Garden. Rob Brink verzorgde een complete BBQ voor de vrijwilligers, bestaande uit een tent, professionele BBQ en maar liefst veertig uitgebreide BBQ pakketten.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl