CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Magentazorg

http://www.magentazorg.nl

Magentazorg heeft een aantal verpleeg en verzorgingshuizen onder zijn hoede alsmede een aantal kleinschalig wonen projecten. Lauwershof is 1 van de verpleeghuizen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Leuk uitje voor ouderen

Magentazorg locatie Zuyder Waert (Heerhugowaard) wil graag voor de bewoners een wandeling in de natuur verzorgen, eventueel gecombineerd met een high tea. Ook een ritje met de strandtrein en een leuk midwinterfeest staat nog op het programma. Wie biedt zich aan? ..

> Lees verder
Gezellige middag of uitstapje met bewoners

Magentazorg locatie Buitenzorg (Noord-Scharwoude) wil graag een uitstapje doen met de bewoners, bijvoorbeeld een rondrit met auto’s, paardentram, busje of een boottocht. Een muzikant of sneltekenaar die portretten van bewoners kan tekenen is ook leuk. Ook een gezellige middag met bijv. een optreden of high tea is altijd goed! ..

> Lees verder
Pannenkoeken en wandelingen

Magentazorg locatie Oudtburgh (Bergen) zoekt leuke bedrijven die met de cliënten gaan wandelen en ergens pannenkoeken, koffie met gebak of een borrel gaan nuttigen. Wat ook wenselijk is, is een gezellige middag op de afdeling met bijv. muziek, een verhalenverteller of een beautymiddag. Bezoek onze stand tijdens de MatchMarkt! ..

> Lees verder
Creatieve 'cupcakebakkers' gevraagd

Magentazorg locatie Hoog Duinen (Schoorl) zoekt creatieve “bakkers” die samen met de bewoners cupcakes wil bakken en versieren. Ook mag huiskamer “De Zonnehoek” worden opgepimpt met mooie geschilderde muren. Welke enthousiaste mensen willen ons helpen? ..

> Lees verder
Bloemschikken met bewoners Oude Trambaan

De Oude Trambaan is een kleinschalig woonproject van MagentaZorg waar 24 bewoners met een dementieel beeld wonen. Voor een groepje van 6 bewoners zijn wij op zoek naar ongeveer 3 a 4 vrijwilligers die samen een middag met deze bewoners willen bloemschikken.

> Lees verder
Aanleg tuinpad

Wie kan ons helpen bij het aanleggen en bestraten van een pad om de moestuin bij woonzorgcentrum Buiten Zorg? We vertellen u graag meer op de Beursvloer!

> Lees verder
Entertainment

Wie kan er een leuk optreden verzorgen of een uitstapje regelen voor de bewoners van Buiten Zorg en Beschermd Wonen? We zien u graag op de Beursvloer!

> Lees verder
Opknappen tuinbank

We zoeken handige klussers die, het tuinbankje bij Beschermd Wonen een opknapbeurt kunnen geven. Tot ziens op de Beursvloer.

> Lees verder
Eetkamerstoelen

Wie kan ons helpen aan acht knappe eetkamerstoelen met armleuningen voor de kleinschalige woonvorm Beschermd Wonen?

> Lees verder
Portretfoto's

Voor locatie Oudtburgh zijn wij op zoek naar een fotograaf, die portretten wil maken van onze bewoners. Het lijkt ons leuk om de portretten ingelijst op te hangen in de gangen van het verpleeghuis. Tevens zoeken wij iemand die ons aan de fotolijsten kan helpen.

> Lees verder
Verpleeghuis in kerstsfeer brengen

Welk clubje mensen helpt mee locatie Oudtburgh van Magentazorg in kerstsfeer te brengen? Onze bewoners zullen u dankbaar zijn.

> Lees verder
Wandeling door Bergen met bezoek aan museum Kranenburgh

Welke personen willen de bewoners van Oudtburgh begeleiden tijdens een dorpswandeling door Bergen met een drankje en een bezoek aan museum Kranenburgh?

> Lees verder
High Tea

Wie helpen er mee een High Tea te verzorgen voor een afdeling van Oudtburgh?

> Lees verder
Middagje muziek verzorgen

Welke persoon/groep heeft zin om locatie Oudtburgh een middagje muzikaal op te luisteren?

> Lees verder
Dagje strand met senioren

Een middagje lekker uitwaaien aan het strand met een aantal senioren? Locatie Oudtburgh is op zoek naar begeleiding en vervoer om dit waar te maken.

> Lees verder
Verwendag

De Molenhoeve wil haar bewoners eens verrassen met een verwendag, lekkere (speciale) maaltijd of een high tea. Wie kan ons hierbij helpen? Tot ziens op De Beursvloer!

> Lees verder
Molenhoeve in kerstsfeer brengen

Zorgcentrum De Molenhoeve kan, zoals ieder jaar, wel weer wat hulp gebruiken bij het versieren van de grote zaal rond de kerst. Welk team versterkt ons?

> Lees verder
Entertainment

Zangers, zangeressen, bandjes en ander entertainment zijn bij Zorgcentrum De Molenhoeve van harte welkom. Tot op De Beursvloer!

> Lees verder
Busvervoer

Komt ’t busje zo...? Lauwershof, onderdeel van Magentazorg, zoekt een ondernemer of busmaatschappij die onze rolstoelbewoners een onvergetelijk dagje uit kunnen bezorgen. Datum in overleg.

> Lees verder
Lunch of diner

Lekker uit eten, voor ons zo “gewoon”, maar niet voor onze bewoners. Aan welke tafel mogen de ouderen van Lauwershof een keertje aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner?

> Lees verder
Dagje uit met Rode Kruis tram

Meander, onderdeel van Magentazorg wil de bewoners met lichamelijke beperkingen verrassen met een dagje uit in Amsterdam met de Rode Kruis tram. Wie help ons dit mogelijk te maken?

> Lees verder
Fototoestel

Meander, onderdeel van Magentazorg zoekt een fototoestel om alle leuke activiteiten die plaatsvinden in de woonzorg vast te leggen.

> Lees verder
Lunch of diner

MagentaZorg wil voor alle bewoners van De Meander in Noord-Scharwoude een lunch of diner organiseren. Wie wil dit voor 20 personen aanbieden?

> Lees verder
Rolstoelfiets

De Meander, onderdeel van MagentaZorg zoekt voor de bewoners die intensieve zorg nodig hebben een rolstoelfiets.

> Lees verder
Laptop

De Meander zoekt voor oudere bewoners van het huis met lichamelijke beperkingen, een laptop voor in de serre.

> Lees verder
Hulp bij dansmiddag voor bewoners Oudtburgh

Een spetterende dansmiddag verzorgen voor de bewoners van Zorgcentrum Oudtburgh. Plaatjes draaien en de beentjes van de vloer.

> Lees verder
High Tea

De Meander, onderdeel van Magenta Zorg, wil heel graag de bewoners met elkaar in contact brengen. Het lijkt ons leuk om dit te doen met een High Tea! Wie o wie kan ons helpen aan heerlijke hapjes? Graag tot ziens op De MatchMarkt!

> Lees verder
Dagje Amsterdam

Het zorgteam van de Meander wil haar bewoners bruisend Amsterdam laten zien! Wij denken aan een rit met De Rode Kruis Tram (Red Crosser) met aansluitend een bezoek aan de beroemde dierentuin Artis! Of wellicht een bezoekje aan het Rijksmuseum? Wij wisselen graag met u van gedachte op De MatchMarkt!

> Lees verder
Computer / laptop

Voor de Serre, waar activiteiten worden georganiseerd, zoekt De Meander een computer of laptop waar de bewoners computerles op kunnen krijgen. Tot op De MatchMarkt!

> Lees verder
Caravan met voortent

Wij,van Verpleeghuis Lauwershof, zijn op zoek naar een caravan met voortent om onze bewoners een stukje vakantiegevoel te geven. Kunt u ons helpen? Graag ontmoeten wij u op De MatchMarkt.

> Lees verder
Rolstoelbus + begeleiding

Verpleeghuis Lauwershof is op zoek naar een rolstoelbus voor een dag en een aantal vrijwilligers die de bewoners willen begeleiden tijdens een uitje. Wilt u helpen, vindt ons op De MatchMarkt!

> Lees verder
Verzorging High tea of diner buitenshuis

Welke personen willen een high tea faciliteren voor Magentazorg Lauwershof? Daarnaast zoeken wij een aangekleed diner buitenshuis om onze bewoners het 'echte' feestgevoel te geven.

> Lees verder
Materialen en workshop bloemschikken/kerststukjes maken

Welke ervaren bloemschikker heeft zin om de bewoners van Lauwershof een workshop bloemschikken/ kerststukjes maken te geven? Tevens vragen wij hiervoor materialen.

> Lees verder
Optreden of avondje uit naar het theater

De bewoners van Verpleeghuis Lauwershof willen graag een avondje van muziek of theater genieten. Wie maakt hen blij?

> Lees verder
Kamerschermen

De Meander is op zoek naar kamerschermen met een mogelijkheid voor het ophangen van foto's en/schilderijen van de bewoners voor de serre.

> Lees verder
Buitenplaats

Voor inrichting van onze balkons is MagentaZorg, locatie Oudtburgh op zoek naar leuke, praktische tuinmeubelen en decoratiemateriaal. Wie kan ons helpen?

> Lees verder
Uit eten in de eigen woning

Magentazorg “’ De Volle Aandacht”” uit Sint Pancras zou de 8 bewoners graag een diner willen bezorgen, met alles erop en eraan. Uit eten geeft teveel onrust, maar uit eten in de eigen woning, zou prachtig zijn.

> Lees verder
leuke activiteit

Zuyder Waert, onderdeel van Magentazorg, heeft het welzijn van haar bewoners hoog in het vaandel staan. Daar horen aandacht en activiteiten bij. Wij organiseren dit zowel in huis als buiten de deur. Heb jij voor onze bewoners een leuke activiteit?

> Lees verder
Feestelijke lunch

Wie helpt Verpleeghuis Lauwershof (Magenta Zorg) met een feestelijke lunch voor hun bewoners te verzorgen? Wij zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Dagje uit

De bewoners van verpleeghuis Lauwershof (Magenta Zorg) verdienen een dagje uit. Wie wil onze bewoners begeleiden? Graag tot ziens op De Beursvloer.

> Lees verder
Kerststuk maken

De bewoners van verpleeghuis Lauwershof (Magenta Zorg) willen een kerststuk maken. Wie komt onze bewoners helpen? Wij zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Middag wellnes

De Meander (Magenta Zorg) wil graag haar bewoners verwennen met een heerlijke wellness middag. Wie helpt ons? Wij zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Boottocht

De Meander (Magenta Zorg) wil graag met haar bewoners een boottocht maken door het Duizendeilandenrijk. Wie kan onze bewoners blij maken?

> Lees verder
Workshop schilderen

De Meander (Magenta Zorg) wil haar bewoners een workshop schilderen aanbieden. Wie kan hen begeleiden? We spreken u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Rolstoel

De Meander (Magenta Zorg) zoekt een rolstoel voor hun bewoners die rolstoel gebonden zijn. Wie kan ons hieraan helpen? Wij ontmoeten u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Kookworkshop

De Meander (Magenta Zorg) wil haar bewoners een kookworkshop aanbieden. Wie kan ons helpen? We spreken u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Vervoer

De bewoners van Magentazorg, locatie Oudtburgh willen graag een dagje naar de Keukenhof. Daarvoor zoeken zij vervoer!

> Lees verder
Clowns

De bewoners van Oudtburgh willen graag een middag genieten van het bezoek van De Corazon clowns! Zien wij jullie op De Beursvloer?

> Lees verder
Planten

Wie kan Magentazorg, locatie Oudtburgh helpen aan planten en decoratiematerialen voor de ‘nieuwe’ balkons?

> Lees verder
Pannenkoeken eten

Welk bedrijf vindt het leuk met de bewoners van Oudtburgh, onderdeel van Magentazorg, pannenkoeken te eten bij Duinvermaak en een wandeling te maken?

> Lees verder
Meander bewoners in het zonnetje

Graag zetten wij onze bewoners letterlijk in het zonnetje op een mooie foto. Voor De Meander zijn wij op zoek naar een fotograaf die portretten wil maken van onze bewoners kapster en een visagiste om de mensen desgewenst op te maken Het lijkt ons mooi voir de bewoners om dit mee te maken en leuk om de portretten ingelijst op te hangen in de huiskamer. Daarnaast zoeken wij iemand die ons aan de fotolijsten kan helpen. Doet u mee? Deel deze pagina: 

> Lees verder
Meander 3 kamerschermen

Voor onze bewoners wordt er regelmatig wellnes aangeboden in de mooie serre. Voor een fijn gevoel en wat privacy zijn wij op zoek naar 3 kamerschermen (liefst verrijdbaar) Welk bedrijf maakt of helpt ons?

> Lees verder
Verzorgen muziek-of dansvoorstelling

De bewoners van Oudtburgh in Bergen genieten enorm van een muziek- of dansvoorstelling. Komt u een keer een optreden verzorgen? Dan ontmoeten wij u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Vrijwilligers om te bakken

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met de bewoners van Oudtburgh in Bergen een keer iets lekkers te bakken. Lijkt dit u leuk om te doen? Dan zien wij u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Hulp gezocht!

We nodigen je van harte uit om op één van de 13 woonzorglocaties van Magentazorg onze cliënten (ouderen met dementie) een leuke dag te bezorgen, bijvoorbeeld pannenkoeken bakken, high tea verzorgen, tuin opknappen.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Uitje voor de bewoners van Magentazorg

Stadstoezicht ging met éénenveertig medewerkers in drie groepen verdeeld, wandelen met de bewoners van Lauwershof, De Daalder en De Oude Trambaan, onderdeel van Magentazorg.

> Lees verder Wandeling door een prachtige tuin.

Op de Beursvloer van afgelopen najaar kwam De heer P.J. Koper van Koper vastgoed met het voorstel om met een aantal bewoners en vrijwilligers zijn prachtige tuin te bekijken en een kop koffie te drinken met wat lekkers.

> Lees verder Vlotbrugbak voor bewoners van de Meander.

De bewoners van woonzorglocatie de Meander in Noord-Scharwoude, hebben een mooi oudhollandsspel gekregen van Bouwbedrijf Henselmans uit Noord-Scharwoude!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl