CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Magentazorg

http://www.magentazorg.nl

Magentazorg verleent onderscheidende zorg voor kwetsbare ouderen in de regio Noord-Holland-Noord en is gespecialiseerd in de meest voorkomende ziektebeelden, als dementie en CVA. Daarnaast hebben we veel kennis en inzicht in mensen met Korsakov, Parkinson en ouderen met een psychiatrische aandoeningen.

We hebben drie takken van sport: verpleeghuiszorg, revalidatie en zorg aan huis. Er zijn huizen speciaal voor mensen met dementie, voor mensen met lichamelijke klachten, voor een tijdelijk verblijf om te revalideren en voor mensen met het syndroom van Korsakov. Daarnaast kunnen cliënten terecht voor revalidatie en dagbesteding.

 

Openstaande vragen / aanbod

Hulp gezocht!

We nodigen je van harte uit om op één van de 13 woonzorglocaties van Magentazorg onze cliënten (ouderen met dementie) een leuke dag te bezorgen, bijvoorbeeld pannenkoeken bakken, high tea verzorgen, tuin opknappen.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Uitje voor de bewoners van Magentazorg

Stadstoezicht ging met éénenveertig medewerkers in drie groepen verdeeld, wandelen met de bewoners van Lauwershof, De Daalder en De Oude Trambaan, onderdeel van Magentazorg.

> Lees verder Wandeling door een prachtige tuin.

Op de Beursvloer van afgelopen najaar kwam De heer P.J. Koper van Koper vastgoed met het voorstel om met een aantal bewoners en vrijwilligers zijn prachtige tuin te bekijken en een kop koffie te drinken met wat lekkers.

> Lees verder Vlotbrugbak voor bewoners van de Meander.

De bewoners van woonzorglocatie de Meander in Noord-Scharwoude, hebben een mooi oudhollandsspel gekregen van Bouwbedrijf Henselmans uit Noord-Scharwoude!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl