CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Scorlewald

http://www.scorlewald.nl

Scorlewald is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking in Schoorl. Fermento in Alkmaar, zorgboerderij Dijkgatshoe in de Wieringermeer, zorgtuinderij Oosterheem in Broek op Langedijk, zorgkwekerij Croon en Bergh in Burgerbrug en pottenbakkerij Feniks in Schoorl maken deel uit van Scorlewald.
Scorlewald is onderdeel van de Raphaëlstichting

 

Openstaande vragen / aanbod

Bij Oosterheem terras / aanlegsteiger bouwen

Naast het woonhuis van zorgtuinderij Oosterheem een terras / aanlegsteiger bouwen van 16 m2 Er is op deze klus begleiding door iemand van Oosterheem. Voor deze klus zijn wij op zoek naar 10 vrijwilligers. Zorgtuinderij oosterheem is een open gemeenschap. Er is behoefte aan meer privacy. De aanleg van terras/aanlegsteiger + tuinhuisje geeft de beslotenheid. Bijkomend voordeel is dat de steiger tevens als opstapplek kan dienen voor de bewoners om te kanoën in het achterliggende Oosterdelgebied.

> Lees verder
Schutting plaatsen.

Een schutting plaatsen over een lengte van 12 meter naast het woonhuis van zorgtuinderij Oosterheem.

> Lees verder
Schelpenpad en vlonder maken

Vlonder maken in de bijenstal en een schelpenpad naar de boerderij maken op vrijdag 21 maart.

> Lees verder
Klussen bij Croon en Bergh

Pad met klinkers bestraten 25 x 1 meter. - 20 meter sierstruiken aanplanten. Het pad rond het kippenhok vervangen door klinkers om het beter rolstoeltoegankelijk te maken. Croon en Bergh heeft sinds de zomer van 2012 een kippenhok. Het kippenhok is zo gebouwd dat bewoners er met een rolstoel in kunnen om eieren te rapen. Ter verfraaiing van de tuin voor de bewoners worden oude kale en dode struiken vervangen door nieuwe aanplant. Deze klus is op vrijdag 21 maart.

> Lees verder
Inrichting werkplaats en kantine

Voor het opzetten van een nieuwe werkplaats en kantine heeft Scorlewald spullen nodig voor de inrichting. Op De Beursvloer vertellen ze graag om welke spullen het gaat.

> Lees verder
Hulp en advies voor bedrijfsplan

Wie wil Scorlewald hulp en advies bieden voor het maken van een bedrijfsplan en een marketing-en promotieplan voor het bottelen van het duinwater?

> Lees verder
Bakfiets met logo

Scorlewald zoekt voor vervoer van producten, een bakfiets. Wie kan hen aan deze fiets helpen en wie zou deze fiets willen voorzien van een logo?

> Lees verder
Werkkleding

Wie kan Scorlewald voorzien van werkkleding, werkschoenen en laarzen met opdruk voor 8 personen? Meer informatie op De Beursvloer.

> Lees verder
Opknappen werkplaats

Scorlewald zoekt ondersteuning bij het opknappen van het gebouw dat een werkplaats moet worden. Welke handige mensen zijn beschikbaar en willen helpen met dit project?

> Lees verder
Hulp bij sponsorwerving

Scorlewald is bezig met eendocumentaire over hun zorginstelling en zoekt hulp bij het werven van sponsoren. Wie kan hen hierbij helpen?

> Lees verder
Oplaadpalen

Zorginstelling Scorlewald zoekt adviseurs en praktische hulp voor het realiseren van oplaadpalen voor elektrische fietsen en auto's. En voor de aanschaf van de eerste elektrische auto.

> Lees verder
Tuingeredschappen gezocht!

Voor een mobiele tuinploeg zoekt zorginstelling Scorlewald tuingereedschap. Wij leggen u graag meer uit op de Beursvloer!

> Lees verder
Advies

Scorlewald zoekt dit jaar iemand die kan helpen met de PR en marketing d.m.v. advies.

> Lees verder
Materialen

Op Croon en Bergh wonen en werken mensen met een beperking. Voor onze gemeenschap zoeken we een een tuinset, zonwering, plastic kratten en een Bravilor koffiezetapparaat.

> Lees verder
Klussen

Op Croon en Bergh wonen en werken mensen met een beperking. Voor onze gemeenschap zoeken wij vrachtwagen(s) met zand, en zouden wij graag parkeerplaatsen en een buitenkraan willen aanleggen.

> Lees verder
Verbeteren webshop

Scorlewald zoekt iemand die advies kan geven om de bestaande webshop van Scorlewald te verbeteren. Bent u de aangewezen persoon? Zien we elkaar dan op De Beursvloer?

> Lees verder
Plaatsen van schutting

We zijn op zoek naar personen die ons willen helpen met het plaatsen van een schutting op het terrein van Scorlewald. Kunt u ons helpen? Dan ontmoeten wij u graag op de Beursvloer!

> Lees verder
Bouwen schuur

Scorlewald is op zoek naar mensen die willen helpen om een schuur te bouwen. kunt u ons helpen? Dan hopen wij u te treffen op De Beursvloer.

> Lees verder
Aanleggen terras

Scorlewald is op zoek naar mensen die willen helpen om een terras aan te leggen. Wij spreken u graag op de Beursvloer!

> Lees verder
Schelpenpad aanleggen

Scorlewald is op zoek naar mensen die willen helpen bij het aanleggen van een schelpenpad. Kunt u ons helpen? Dan komen wij graag met u contact op De Beursvloer!

> Lees verder
Klussers gezocht!

Wij van Scorlewald zoeken mensen die klussen willen komen doen. Denk hierbij aan het onkruid vrij maken van een terras, helpen met de voorjaarsschoonmaak op een werkplaats en het bouwen van een schuurtje. Kunt u ons helpen met één of meerdere van deze klussen? Dan ontmoeten we u graag op de MatchMarkt!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Fiod steekt handen uit de mouwen bij Scorlewald

Op donderdag 26 september had de Belastingdienst/Fiod Alkmaar haar jaarlijkse teamuitje. Met twintig medewerkers gingen zij een dagdeel naar Scorlewald.

> Lees verder Geen natte voeten meer op zorgboerderij Croon en Bergh

Schot Infra BV uit Broek op Langedijk heeft twee ruime parkeerplaatsen gemaakt voor de invalidenbussen op zorgboerderij Croon en Bergh in Burgerbrug.

> Lees verder Prisma Advies Groep helpt Scorlewald

Op de Matchmarkt 2017 werd een match gemaakt met Prisma Advies Groep om te helpen bij het plaatsen van een nieuwe beschermkap op de kas in de tuin van Scorlewald.

> Lees verder ERIKS steekt handen uit de mouwen bij Croon en Bergh

ERIKS heeft in mei 2014, bij Zorgkwekerij Croon en Bergh in Burgerbrug, een pad van 25 m2 met klinkers bestraten. Daarnaast hebben ze ook nog 20 meter lang met sierstruiken aangeplant.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl