CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Servicepunt voor Welzijn en Cultuur

http://www.servicepunt.org

Stichting ServicePunt voor Welzijn en Cultuur, (ServicePunt) beheert verschillende buurt- en wijkcentra en multifunctionele accommodaties in Alkmaar en Heerhugowaard. Voor deze accommodaties geldt:

”Ontmoeting, Ontplooiing en Ontspanning”.

Onze insteek is om ons aanbod laagdrempelig te houden en aan te passen aan de behoefte die er bestaat. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze buurtcentra.

De accommodaties van ServicePunt bieden de mogelijkheid voor tal van activiteiten die een bijdrage leveren aan het gemeenschapsleven en de leefbaarheid in de buurt of wijk, voor jong en oud. Denk hierbij aan bijvoorbeeld darten en biljarten, maar ook kookworkshops en (thema)feestavonden. Wij helpen u graag met de organisatie en promotie.

De activiteiten vinden plaats op uiteenlopende tijden, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Heeft u een vergadering, workshop of een bijeenkomst, dan kunt u ook voor deze doeleinden terecht in èèn van onze accommodaties. Naast alle facilitaire mogelijkheden kunt u ook voorzien worden van koffie/thee, lunch of warm hapje achteraf.

ServicePunt is een expertisecentrum als het gaat om gastvrij beheer. We zorgen ervoor dat de gebruikers hun diensten en activiteiten in de accommodatie optimaal kunnen ontplooien. ServicePunt stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het beheer. Gastvrijheid en een kwaliteitsvol faciliteitenbeheer staan bij ons hoog in het vaandel.

ServicePunt: wij maken een Punt van buurtbeleving!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl