CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

P.J. Koper Beheer

http://www.geenwebsite.nl

Vastgoed Beheer

 

Openstaande vragen / aanbod

P.J. Koper Vastgoed organiseert een oldtimerrit

Peter Koper van P.J. Koper Beheer B.V. uit Heerhugowaard biedt 2 x een ritje aan met een Jaguar XJL of een Audi R8. Dit ritje is bedoeld voor de beste vrijwilliger van misschien wel uw organisatie!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Een gezellig dagje weg

Tijdens de MatchMarkt is een leuke match ontstaan tussen Peter Koper en woonvoorziening Tamarixplantsoen. Peter Koper stelde zijn Jaguar ter beschikking voor twee ritjes met onze cliënten. Peter, Rinus en Henk, echte autoliefhebbers, stonden te popelen om mee te rijden. 6 januari was het zo ver. Het eerste ritje werd gereden met Peter.

> Lees verder Uitje met een Jaguar

Op 14 februari ging een cliënt van Stichting Philadelphia Zorg samen met zijn vader mee met de heer Koper van Koper Vastgoed uit Heerhugowaard voor een ritje in zijn Jaguar. Klik op Lees verder voor het door hem zelf geschreven verslag.

> Lees verder Gourmetmiddag

Op 20 maart 2018 hebben we binnen De Pieter Raat Stichting met 170 cliënten, verdeeld in 14 huiskamers over 3 locaties, een gourmetmiddag georganiseerd. Dit was mede mogelijk dankzij twee mooie matches op de Matchmarkt 2017. De ene match was gesloten met de heer Peter Koper voor een financiële bijdrage om de gourmet mogelijk te maken en de andere met het Horizon College voor 30 paar helpende handen van de leerlingen Sport en Event.

> Lees verder Lekker Gourmetten voor woonzorglocatie Hugo-Waard en de Raatstede!

Woensdag 6 februari schoven in onze woonzorglocaties Hugo-Waard en De Raatstede respectievelijk 52 en 82 senioren aan voor een gezellige gourmetmaaltijd, mogelijk gemaakt door P.J. Koper Vastgoed.

> Lees verder Wandeling door een prachtige tuin.

Op de Beursvloer van afgelopen najaar kwam De heer P.J. Koper van Koper vastgoed met het voorstel om met een aantal bewoners en vrijwilligers zijn prachtige tuin te bekijken en een kop koffie te drinken met wat lekkers.

> Lees verder Gast Respijthuis maakt toertocht met chauffeur door Noord-Holland

Onze gast is gek op boten, en heeft vroeger zelf een zeilboot gevaren. Dhr. Koper had gevraagd waar de reis naar toe mocht gaan en zo zijn zij via een mooie route richting Enkhuizen gereden. Dhr. Koper kwam op stand voorrijden met een prachtige jaguar. Dit was al een hele ervaring voor meneer. Hij glom van oor tot oor, en vond het een eer om naast meneer Koper plaats te mogen nemen.

> Lees verder Heerlijk bij de Oostvaardersplassen

Het was een mooie zonnige dag. Leuke gasten aan boord en gezellig koffie gedronken daarna naar de Praambult en heb daar nog nooit zoveel dieren gezien herten runderen paarden een arend en verschillende lepelaars. Daarna naar Natuurpark Lelystad,lekker geluncht en dan weer naar huis. Men was tevreden volgens mij

> Lees verder Bewoners ViVa! Zorggroep genieten van prachtige tuin

Bewoners van ViVa! Zorggroep worden getrakteerd op een rondleiding door de prachtige tuin van Peter en Thea Koper.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl