CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sterrenwacht Saturnus

http://www.sterrenwachtsaturnus.nl

Stichting Sterrenwacht Saturnus is een non-profit organisatie welke reeds 35 jaar bestaat en is uitgegroeid tot de grootste sterrenwacht boven het Noordzeekanaal. De sterrenwacht wordt geheel door vrijwilligers gerund en is aangesloten bij de LSPS.(de Vereniging van Landelijk Samenwerkende Publiekssterrenwachten).

 

Openstaande vragen / aanbod

Nieuwe Koepel Sterrenwacht

Wij van Stichting Sterrenwacht Saturnus zoeken hulp bij het doen van subsidieaanvragen voor het vervangen van onze 32 jaar oude koepel die niet meer voldoet.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Deskundig PR-advies voor Sterrenwacht Saturnus

Sterrenwacht Saturnus kreeg deskundig PR-advies van Wendy Broersen van Wennies Advertising. Inmiddels is Saturnus gestart de aanbevelingen uit te voeren. Zoals het maken van een verbeterde website en een nieuwe aanpak om de jeugd te interesseren.

> Lees verder Conifeer Sterrenwacht getopt door Rabobank

Al enige tijd had Sterrenwacht Saturnus het probleem dat de conifeer naast de Sterrenwacht, te hoog was geworden. Zó hoog, ruim 10 meter, dat het uitzicht vanuit de koepel werd belemmerd. Twee medewerkers van de Rabobank gingen op vrijdag met NLdoet de conifeer toppen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl