CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Jan Deurwaarder i.s.m. HSB Volendam

http://www.hsb-volendam.nl

Missie
HSB ontwikkelt en realiseert in noordwest en midden Nederland duurzame projecten voor ontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Betrokkenheid staat daarbij voorop. Onze klanten moeten altijd van ons op aan kunnen. Sociaal, nuchterheid / eenvoud, vindingrijkheid en ervaren vakmanschap staan centraal in ons handelen. Wij streven naar constante optimalisatie van rendement waardoor een gezonde continuiteit van HSB gewaarborgd is.

Visie
HSB-Volendam is een zelfstandige, middelgrote en solide bouwonderneming. HSB ontwikkelt en realiseert bouwprojecten en wil hier de beste in zijn door nauw samen te werken met klanten, leveranciers, onderaannemers en eindgebruikers. HSB doet dit met een gedreven ondernemerszin die het welzijn en welbevinden van alle betrokkenen waarborgt. Klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en respect voor de ander staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Matchverslagen

Deurwaarder vaart met Esdege Reigersdaal

Varen met Deurwaarder Bouwgroep

> Lees verder HSB schildert kantine volkstuinencomplex De Meerweg

HSB Bouw en Schildersbedrijf Hein Schilder pakten een klus op die met NLdoet 2014 niet ingevuld werd. Tevens werd alle verf gesponsord door Groothandel Mooiverf.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl