CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Philadelphia Zorg Noordwest

http://www.philadelphia.nl/

Wij ondersteunen en begeleiden mensen met een verstandelijke beperking. Philadelphia helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Gezocht: uitje incl. vervoer voor bewoners

Wij van Philadelphia zorg en woonbegeleiding zijn op zoek naar een uitje inclusief vervoer voor onze bewoners. Wie kan ons hierbij helpen?

> Lees verder
gezocht: klusser om de woonkamer op te knappen

Philadelphia zorg en woonbegeleiding zijn op zoek naar een bedrijf die de woonkamer helemaal op kan knappen zodat het een prachtige lichte ruimte wordt.

> Lees verder
wie heeft er mooie tuinplanten voor ons?

Wie heeft er mooie/ leuke plantjes voor in de tuin? Wij van Philadelphia zorg en woonbegeleiding zijn hier naar op zoek. Zien we elkaar op de Match Markt!

> Lees verder
UItje gevraagd voor cliënten

De cliënten van Philadelphia Zorg Heerhugowaard wonen allemaal verspreid in het HAL-gebied. Zij zouden het ontzettend leuk vinden als er voor hen een uitje wordt georganiseerd. Wie kan hen hierbij helpen?

> Lees verder
Teamuitje gevraagd!

De ambulant medewerkers van Philadelphia Zorg zien elkaar nauwelijks, ze zouden het dan ook ontzettend leuk vinden om met elkaar een leuke activiteit te ondernemen. Kunt u voor hen een teamuitje organiseren? Neem dan contact met hen op!

> Lees verder
Klusser gezocht voor het opknappen van een schuurtje.

Wie zou ons, van Stichting Philadelphia woonlocatie Zakedijkje, kunnen helpen met het opknappen van een metalen schuurtje waar onze zij-aan-zij fiets in staat?

> Lees verder
Lichtplan en lampen gevraagd

Wie kan stichting Philadelphia Zorg, locatie Zakedijkje, helpen met het vernieuwen van de vloer èn het maken van een goed lichtplan en lampen? Dan zien we elkaar op de Matchmarkt!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Uitje met een Jaguar

Op 14 februari ging een cliënt van Stichting Philadelphia Zorg samen met zijn vader mee met de heer Koper van Koper Vastgoed uit Heerhugowaard voor een ritje in zijn Jaguar. Klik op Lees verder voor het door hem zelf geschreven verslag.

> Lees verder Diner van leerlingen ROC, voor cliënten Philadelphia.

Leerlingen van het ROC Horizon College trakteerden veertig mensen met een licht verstandelijke beperking op een diner. De leerling-koks verzorgden een driegangendiner en de leerlingen van opleiding Gastheer/Gastvrouw zorgden ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl