CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Alkcare, locatie de Oldeburgh

http://www.alkcare.nl

Stichting Alcare, locatie de Oldeburgh

 

Openstaande vragen / aanbod

Wie kan ons helpen met een bloemschik workshop?

Stichting Alkcare zou het fijn vinden om met de ouderen een gezellig bloemschik workshop te organiseren. Wie kan ons hierbij helpen?

> Lees verder
Voorlees- en prentenboeken gezocht

Stichting Alkcare houdt zich graag aanbevolen voor voorlees of prentenboeken. Korte verhalen uit de verschillenden provincies van Nederland. Zo komen de oude verhalen weer tot zijn recht. Wie zou dit kunnen verzorgen?

> Lees verder
tuinmeubelen gevraagd!

Stichting Alkcare maakt op dit moment gebruik van een oude tuinset. Langzaam maar zeker is de tijd rijp voor vervanging. Welk bedrijf is van plan om zijn tuinmeubelen voor een kleine prijs weg te doen die nog de moeite waard zijn voor een kleine organisatie als de onze? Dan zien we elkaar op de MatchMarkt!

> Lees verder
gezocht: begeleiders gezocht voor een dagje weg.

Welk bedrijf vindt het leuk om de ouderen van stichting Alkcare wat hand en spandiensten te leveren? Wij gaan er graag één op één op uit en komen dan wel eens begeleiders te kort. Wie zou er met ons mee willen?

> Lees verder
Wie zou ons balkon gezellig kunnen aankleden met bloemen en groen?

Dagcentrum de Torenburcht van stichting Alkcare zou graag willen matchen met een bedrijf dat het balkon zou willen aankleden met groen en bloemen voor een huiselijk en gezellig balkon.

> Lees verder
High tea gevraagd

Dagcentrum de Torenburcht van stichting Alkcare wil graag met haar cliënten ergens heen gaan voor een high tea. Wie kan hen hierbij helpen?

> Lees verder
Hoge eettafel met bankje gezocht

Dagcentrum de Torenburcht van stichting Alkcare hebben een mooi stuk tuin dat bestraat is. We missen daar dan wel nog een mooie hoge tafel en een leuk houten bankje voor. Wie zou er voor een lange eettafel kunnen zorgen?

> Lees verder
Extra paar handen tijdens een uitje gezocht

Cliënten van Dagcentrum de Torenburcht van stichting Alkcare vinden het leuk om af en toe een uitstapje te maken. We kunnen daar wel een extra paar handen bij gebruiken om ons en de cliënten een mooie dag te geven.

> Lees verder
Verwenmiddag voor handen, voeten of het gezicht gevraagd

Afdeling Troubadour van stichting Alkcare zouden graag een beauty c.q. verwen middag wensen waarbij de bewoners de handen, voeten of het gezicht behandeld wordt.

> Lees verder
Middagje muziek uit de tijd van vroeger gevraagd

De beiden afdelingen Troubadour en Minstreel van stichting Alkcare houden zich graag aanbevolen voor een herkenbare muziek middag. Even terug in de tijd naar vroeger. Bijvoorbeeld. Harp spel. Een troubadour of een Verhalen verteller zouden wij graag verwelkomen.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Frans Stokman stelt caravan beschikbaar voor Alkcare

In de maand juni hebben de cliënten van Stichting Alkcare, locatie de Oldeburgh, in een caravan van Frans Stokman, op Camping Bakkum gestaan.

> Lees verder Koffiemomentje bij Intratuin

Op De Beursvloer ontstond tijdens de borrel een "koffiemomentje". De activiteitenbegeleidster van De Oldenburg, matchte met De Groenmeesters een koffiebon voor één van de bewoonsters.

> Lees verder Wandelen met medewerkers van de Rabobank Alkmaar

Vrijdag 22 juni kwamen de medewerkers van de Rabobank Alkmaar om cliënten van woon zorgcentrum “de Oldeburgh” te begeleiden tijdens het buiten wandelen.

> Lees verder Verzorgingshuis De Oldeburgh in Oudorp verrast met bezoek van de Corazonclowns

Op 12 maart zijn wij ,de Corazonclowns, naar de Oldenburgh geweest in Oudorp.

> Lees verder Snijder Incasso BV organiseert oldtimerrit voor bewoners Zorgcentrum De Oldeburgh

De Oldtimer Tour aangeboden aan bewoners van Zorgcentrum De Oldeburgh in Oudorp was in een woord GEWELDIG. De dag begon een beetje fris op zaterdag 18 mei 2019. In de middag kwam de zon erbij.

> Lees verder Gezellige middag van ouderen en kinderen

Onlangs gingen de kinderen van kinderdagverblijf Langedijk op bezoek bij de bewoners van Stichting Alkcare, locatie de Oldenburgh. Wat een bijzondere ontmoeting tussen jong en oud.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl